DOLAR 32,2820
EURO 34,5734
ALTIN 2.413,10
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Fikret Kuşkan ‘Zalim İstanbul’ dizisinden ayrıldı

30.05.2020
A+
A-

Yapımcılığını Avşar Film’in, yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği, kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Berker Güven, İdris Nebi Taşkın, Bahar Şahin, Sera Kutlubey ve Simay Barlas’ın rol aldığı Kanal D’nin sevilen dizisi Acımasız İstanbul’un çekimleri koronavirüs sebebiyle durdurulmuştu. Dizi bayram sonrası yeniden setlere çıktı.

Avşar Film, kontrat gereği Fikret Kuşkan’ı sete eğlence etti. Ama afiyet sorunları nedeniyle dizide yer edinmek istemeyen Fikret Kuşkan, Zalim İstanbul’dan ayrıldığını açıkladı.

“HAYATTA KALMAK ÖNCELİĞİMDİR”

Usta oyuncu Fikret Kuşkan, kronik rahatsızlıkları nedeniyle riskli grupta olduğunu belirterek diziye devam edemeyeceğini duyurdu. Fikret Kuşkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu açıklamayı yaptı:

“Covid19 salgını yüzünden yaşadığımız engebeli pandemi sürecinde, hayati riskli gruba girmeme neden olan kronik hastalıklarım sebebiyle, üzülerek söylüyorum fakat çok sevdiği ve 36 birim boyunca Agah karakterine hayat verdiğim Acımasız İstanbul projesine maalesef devam edemeyeceğim.

Bu konuda hekim raporlarım ve yine doktorlarımın bana belirlenmiş talimatı mevcuttur. Takdir edersiniz ama bu zorunda kalmadan alınacak bir karar değildir. Devam etmekte olduğum bir hayatım ve geçindirmek zorunda olduğum bir ailem var, hayatta kalmak önceliğimdir. Anlayışı ve şimdiye kadar oysa destekleri için üretim şirketimiz Avşar Film’e ve bütün egzersiz arkadaşlarıma teşekkürler. Daha dinç günlerde yine görüşürüz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.