DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Feyza Altun’un küfürlü şeriat paylaşımı ortalığı karıştırdı! “Tutuklansın” etiketi kısa sürede gündem oldu

Ünlülerin avukatı olarak bilinen ve adı son dönemde Dilan Polat davasıyla gündeme gelen avukat Feyza Altun, paylaştığı Farsça şiire yapılan yoruma sinirlenerek skandal bir ifade kullandı. “Şeriate s……” paylaşımı yapan Altun’un mesajı sosyal …

19.02.2024
A+
A-

Ünlülerin avukatı olarak bilinen ve adı son dönemde Dilan Polat davasıyla gündeme gelen avukat Feyza Altun, paylaştığı Farsça şiire yapılan yoruma sinirlenerek skandal bir ifade kullandı. “Şeriate s……” paylaşımı yapan Altun’un mesajı sosyal medyada büyük bir tartışmanın fitilini ateşlerken, “#feyzaaltuntutuklansın” etiketinin gündem olması sonrasında ünlü avukat kendisinden şikayetçi olanlar için zehir zemberek ifadeler kullandı.

FEYZA ALTUN’UN PAYLAŞIMI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Birçok kişinin ünlülerin avukatı olarak tanıdığı avukat Feyza Altun, Dilan Polat’ın başı çektiği sosyal medya fenomenleri davalarıyla adını geniş kitlelere duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ve açıklamalarla sık sık gündeme bomba gibi düşen Altun bugün de ortalığı fena karıştırdı.

KÜFÜRLÜ ŞERİAT YORUMU İNFİAL YARATTI

Altun, geçtiğimiz gün aktif olarak kullandığı Twitter (X) hesabı üzerinden Farsça bir şiir yayınladı. Bir sosyal medya kullanıcısı da ünlü avukatın Farsça yaptığı paylaşımın altına yorum yaptı. Altun, “Şeriate s……” diyerek karşılık verince söz konusu paylaşım silindi.

“İSLAM DİNİNİ HEDEF ALAN BİR PAYLAŞIM”

Feyza Altun’un bu paylaşımını “İslam dinini hedef alan bir paylaşım” olarak değerlendiren bir kesim de oldu. Bu kesim tarafından da Altun hakkında suç duyurusunda bulunulacağı açıklandı.

ŞERİAT İSTEYENLERE “ARABİSTAN’A GİDİN” ÇAĞRISI

Yaşanan olayın ardından belli bir kitle tarafından tepkilerin hedefi olan Feyza Altun, dilini değiştirmeyerek bu sefer “suç duyurunuza da s*kayım” ifadesini kullandı. Ünlü avukat, hem Instagram hem de Twitter üzerindeki paylaşımlarına hız kesmeden devam etti. “Şeriate karşı her zaman mücadele edeceğiz” diyen Altun, şeriat isteyenlere Arabistan’ın yolunu gösterdi!

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ LAİKTİR LAİK KALACAK”

Kendisini sert şekilde eleştiren ve “#feyzaaltuntutuklansın” etiketini açanlara “Şeriat dediğiniz bu işte” diyen Altun, yürek yakan bir videoyu paylaşıp “Türkiye Cumhuriyeti laiktir laik kalacak” dedi.

Haberler.com

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.