DOLAR 32,5150
EURO 34,5622
ALTIN 2.495,10
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Feyza Aktan’dan bomba Özcan Deniz açıklamaları

25.10.2021
A+
A-

Olay görüntüler sosyal medyanın gündemine otururken, Feyza Aktan bugün TV 8 ekranlarında yayınlanan “Müge Gülşen’le 2. Sayfa” programına telefonla bağlandı.

Canlı yayında olayın aslını anlatan Feyza Aktan, söz konusu görüntülerin öncesi olduğunu belirterek “Bu görüntülerin bir iki dakika öncesi kesildi.” ifadesini kullandı.

OLAY GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI (VİDEO)

Evine gelen Deniz’in, kapıyı açar açmaz bağırmaya başladığını söyleyen Aktan, şöyle devam etti:

“O görüntülerin öncesinde şunu söylüyor, ‘Oğlumun önlüklerini neden giydirmedin, neden çocuğun üzerinde formaları yok.’ Ben şaka yaptığını zannettim, gülerek ‘Özcan’cığım saatin farkında mısın, sana ben mesajlar da attım. Hazırlıyorum, çoraplarını giydireyim’ dedim.

Hala bağırarak konuşmalara devam etti. O gün o kadar gözü dönmüş bir vaziyette geldi ki kapıya çünkü velayet davası yaklaşıyor, ellerinde bir görüntü olmak zorundaydı.

Durumun hırsıyla öfkesiyle o tokatı attım. Biliyordum bu görüntülerin servis edileceğini.”

Aktan, usta gazeteci Müge Dağıstanlı’nın, “Bugün de olsa aynı şeyi yaparım diyor musun?” sorusuna ise “Kesinlikle yaparım. Kuzey’i korumaya çalışırken, babası dahi olsa o tokatı annesi adına her zaman atarım. Kuzey’in psikolojisini riske atacak bir durumla karşılaşırsam aynı tavrı tekrar sergileyeceğim. Umarım böyle bir durum yaşanmaz.” yanıtını verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.