DOLAR 32,2192
EURO 34,7387
ALTIN 2.396,32
BIST 10.265,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Feyyaz Uçar: “Kasımpaşa maçına yeni hocamızla çıkmak istiyoruz”

– Feyyaz Uçar : “Kasımpaşa maçına yeni hocamızla çıkmak istiyoruz” Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar : “Sergen, Beşiktaş’ın evladıdır” İSTANBUL – Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü olan Feyyaz Uçar, teknik direktör …

26.12.2023
A+
A-

Feyyaz Uçar : “Kasımpaşa maçına yeni hocamızla çıkmak istiyoruz”

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar :

“Sergen, Beşiktaş‘ın evladıdır”

İSTANBUL – Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü olan Feyyaz Uçar, teknik direktör çalışmalarıyla ilgili bilgiler verirken, “Kasımpaşa maçına yeni hocamızla çıkmak istiyoruz” dedi. Uçar, Sergen Yalçın’ın da adaylar arasında olduğunu belirtti.

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Hatayspor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü olan Feyyaz Uçar, sözlerine Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit düşen Mehmetçikleri anarak başladı. Uçar maçla ilgili ise, “Kazanmak ihtiyacımız olan bir maçtı. Son 2 maçta istemediğimiz skorlar aldık. Beşiktaş takımı üst üste 3 maç yenilmemesi lazımdı. Çocuklar bugün çok iyi mücadele ettiler. Hepsi istekli ve arzuluydu. Bizim için ümit verdiler. Böyle mücadele etmeleri, gelecekteki günler için Beşiktaş adına sevindirici” diye konuştu.

Teknik direktör arayışları ve çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Uçar, “Teknik direktörle ilgili çalışmamız devam ediyor. Görüşmeler yapıldı. En doğru kararı vermek istiyoruz. Biliyoruz vaktimiz de çok fazla değil. Kasımpaşa maçına yeni hocamızla çıkmak istiyoruz. Bütün önceliğimiz burada. Yeni hocamızla, onu tespit etmek anlaşmak olarak hedefimiz. Daha sonra da lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu hafta içinde birkaç hocayla daha görüşeceğiz. Onun haberini verebilirim” ifadelerini kullandı.

“Sergen, Beşiktaş’ın evladıdır”

Siyah-beyazlıların eski teknik direktörü Sergen Yalçın’ın da adaylar arasında olduğunu belirten Feyyaz Uçar, “Sergen, Beşiktaş’ın evladıdır. Hoca adaylarının arasında Sergen de var tabii ki. İsim zikretmemem lazımdı ama Beşiktaş’ın çocuğu olunca insan dayanamıyor” dedi.

Uçar, açıklamalarının sonunda, geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılan Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile ilgili şunları söyledi:

“Biz Rıza ile ayrılamayız. Çünkü bizim kader birlikteliğimiz var. Bu profesyonel bir şey. Sadece Beşiktaş teknik direktörlüğünden ayrıldı. İnşallah ileride bir arada çalışacağız.”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.