DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

FETÖ’cü eski savcı Öz Almanya’da dayak yedi!

26.06.2020
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nden Ali Gülen’in haberine göre 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye’den kaçan FETÖ’cü kumpasçı eski savcı Zekeriya Öz’ün Almanya Speyer kentinde lüks bir yaşam yaşadığı ortaya çıkmıştı…

Almanya’nın koruyup kolladığı, NATO ve ABD’nin Almanya’daki üslerini açtığı FETÖ, Türkiye’deki kaynakları kesilince Avrupa’da sarsılmaya başladı. Bilhassa Almanya’da her kesim Türk’ten FETÖ’ye karşısında büyük bir tepki ve korku var.

Zekeriya Öz’ün Almanya Mannheim’da bir restoranda bir Türk tarafından dayak yediği iddia edildi. Meydana yakın bir restorana yandaki iki işadamı ve iki koruma ile giren Öz’ü tanıyan kişi, “Utanmadan buralarda geziyor musun?” diye sorup FETÖ’cü savcıyı yumrukladığı öğrenildi.

TARTIŞMADAN GİTTİ

Burnu kanayan Öz’ün tartışma çıkarmadan diğer bir mekana dürüst yöneldiği bilgisi geldi.

Speyer’e yakın büyük kasaba olan Mannheim’daki öteki restoranda sırça kenarında Öz’le oturan 4 kişilik FETÖ’cü takım kamera tarafından görüntülendi. Öz’ün, bu olaydan sonradan sıkça tipini değiştirdiği, artı dışarı çıkmamaya itina gösterdiği öğrenildi.

Bu arada Zekeriya Öz’le buluşan ve Mannheim, Ludwigshafen çevresinde etkin olan FETÖ’cü meslek insanları, seri iflaslara uğramaya başladı. Türkiye’den getirilen kaynaklarla kurulan ya da yurt dışarıda örgüt destekli çoğalan üç büyük firma sallantıya girdi. Artık yardım ve kaynak bulamayan bu FETÖ’cü iş insanlarının Türkiye’deki mal varlıkları ve fabrikalarına da el konulmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.