DOLAR 32,3350
EURO 35,1334
ALTIN 2.306,70
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Feryal Gülman: “Yalıdaki parti basına yansıdığı gibi değil”

07.11.2020
A+
A-

Feryal Gülman’ın oğlu Aslan Gülman’ın, geçtiğimiz günlerde Bebek’teki 250 milyon TL değerindeki yalılarında Cadılar Bayramı partisi düzenlediği ve Cadılar Bayramı eğlencesinin polis baskınıyla son bulduğu basına yansımıştı.

Pandemi döneminde böyle bir partinin düzenlenmesi herkes tarafından hayretle karşılanmıştı. Konuyla ilgili Habertürk’ten Hakan Yağcı’ya özel açıklamalarda bulunan Feryal Gülman, partinin oğluyla alakası olmadığını söyledi.

Gülman, “Oğlum böyle bir olayla gündeme geldi. Konunun oğlumla bir ilgisi yok. Basın konuyu oğlumla ilgiliymiş gibi yansıttı. Partiyi düzenleyen Aslan Kemal değildi. Ama basına yansıdığı gibi değil sadece bu kadar söylemek istiyorum. Gündemimizde deprem varken de olayın buralara gelmesine çok üzüldüm” açıklamasında bulundu.

Partide yaklaşık 270 kişinin olduğu öğrenilmişti. Polisin gelmesiyle yalıyı terk edenler, çıkışta yüzlerini gizlemişti. 

Yalıdan çıkanlara filyasyon ekibi kapıda 930 lira para cezası kesmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.