DOLAR 32,2659
EURO 34,7613
ALTIN 2.400,44
BIST 10.158,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Fernando Santos’tan maç sonuna damga vuran sözler: Üzerimde baskı hissetmiyorum

Süper Lig devi Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, 2-0 kaybedilen Gaziantep FK maçının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. “ÖZÜR DİLİYORUM” Mücadeleyi değerlendiren Santos, “Takımın hocası olarak taraftardan özür diliyorum. Kötü …

12.03.2024
A+
A-

Süper Lig devi Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, 2-0 kaybedilen Gaziantep FK maçının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

“ÖZÜR DİLİYORUM”

Mücadeleyi değerlendiren Santos, “Takımın hocası olarak taraftardan özür diliyorum. Kötü bir sonuç aldık. Tempomuz eksikti. Genel olarak kötüydük. Takımın hocası olarak ilk sorumluluk bende. Kötü bir maç oynadık. Galatasaray maçında ilk dakikalarda bir gol yedik ama sonrasında bir tepki verdik. Ama bugün bu yoktu. Öncelikle olan sorumlu her zaman hocadır dediğim gibi. Tekrar konuşacağız. Değişeceğiz, değişmemiz lazım. Maçlar oynadık. İyi olanları daha da geliştirmeye çalışacağız. Beşiktaş kimliğini gösteremedik bugün. Her zaman söylediğim bir şey var, rakipten daha fazla koşmak ve mücadele etmek zorundayız. Bugün bunu yapmadık. Yeterince agresif değildik. Ama bu durumu değiştirecek olanlar da bizleriz. Beşiktaş’ın oynadığı oyun bu şekilde olmamalı. O gerçek kimliği göstermeliyiz. Konuşacağız, durumu düzelteceğiz.

Düzeltmemiz gerekenler de bizleriz. Daha fazla fırsat yaratan bir takım olmalıyız. Oyuncularla da konuşacağız. Özellikle ligin son döneminde de daha iyi yapmamız gereken şeyleri yapacağız. Rakip, bizden daha iyi oynadı. Savunmada daha iyiydiler. Bizim hatalarımızdan faydalandılar. Sorumluluk hoca olarak öncelikle her zaman benimdir, sorumluluğu ben alırım. Taraftardan özür diliyorum bu nedenle. Rakip daha fazla çalıştı, bizim hatalarımızdan faydalandı. Biz de fırsat yarattık ama yeterli değildi. İçeride oyuncularla konuştuk. Daha başka bir performans göstermemiz gerekiyor. Bunları hep konuşuyoruz zaten. Rakibin daha önce ne yaptığını anlattık ama bugün istediklerimiz gerçekleşmedi. Taraftarımızdan özür diliyorum tekrar” dedi.

“BASKI HİSSETMİYORUM”

Üzerinde baskı hissetmediğini belirten teknik adam, “Bir baskı hissetmiyorum. Üzerimde hissettiğim tek baskı, Beşiktaş’ı daha iyi bir takım haline getirme konusu. Bu konu hakkında sadece bir baskı hissedebilirim. İyi yapmadığımız şeyleri değiştirmek en önemlisi. Bu konuda da sorumlu olan benim. Bunları yapacak olan benim” dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler.com

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.