DOLAR 32,3294
EURO 35,1232
ALTIN 2.302,47
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Fernando: ‘Alanyaspor maçı zor geçecek’

25.09.2019
A+
A-

Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri’nde Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcıları yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

Koşu ile başlayan antrenman ısınma çalışmaları ile devam etti. Daha sonra 5’e 2 top kapma çalışması yapan Yiğidolar, çift kale maçla idmanını tamamladı.

İdmana sakatlıkları devam eden Emre Kılınç, Serhiy Rybalka, Barış Yardımcı ve Muammer Yıldırım katılmadı.
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sivasspor’un Brezilyalı golcüsü Fernando Andrade dos Santos, Alanyaspor maçının zor geçeceğini söyleyerek; “Genel olarak zor bir maç olacağını düşünüyoruz. Ama tabii ki maça hazırlanıyoruz. Deplasmanda bir maç olacak. Alanya’nın da çok iyi hazırlandığını biliyoruz ama biz de çok iyiyiz. Umuyoruz ki her şey iyi gidecek” dedi.

“Çok çalışıyoruz”

Performansında yükselme olduğu sorusu üzerine Fernando, şu cevabı verdi:

“Türkiye’ye ilk kez gelmiş bulunuyorum. İlk geldiğimde biraz bir alışma süreci geçirdik. Alışma süreci hiçbir yerde kolay olmayan bir süreç. Alıştıkça daha çok çalışmaya başladım. Daha çok alıştıkça performansım da yükselmeye başladı. Ama çok çalışıyoruz. Sadece ben değil takım arkadaşlarımla beraber çok çalışıyoruz. Her şeyi daha iyi bir şekle getireceğimize inanıyorum ve burada olduğum için de çok mutluyum.”

“Daha iyi noktaya geleceğiz”

Fernando, son olarak hedefinin takımı iyi yerlere getirmek olduğunu söyleyerek, “Ben kişisel hedeflerim tamamen takım üzerine kurulu öncelikli olarak. Ben ne kadar iyi oynarsam takıma da o kadar katkım olur. Takım olarak bir yerlere gelebiliriz, yükselebiliriz. Umuyorum ki hep birlikte performansımızı yükselterek takımımızı daha iyi noktaya getireceğiz” şeklinde konuştu.

Oğuzhan Sarzep – Onur Erden

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.