DOLAR 32,2317
EURO 34,8102
ALTIN 2.422,46
BIST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 21°C
Cum 23°C

Ferdi Tayfur: “Ben öldükten sonra filmimi yapmasınlar”

07.10.2019
A+
A-

Şarkıcı Ferdi Tayfur Sabah Gazetesi’nden Tuba Kalçık’a verdiği röportajda müzik hayatı ve Türkiye gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Hastalandıktan sonra müziğe iştahının kalmadığını söyleyen Tayfur “Ben öldükten sonra filmimi yapmasınlar” dedi. Müziğin heyacan işi olduğunu vurgulayan Tayfur hastalığının bu heyecanı kaybetmesine neden olduğunu ima etti. 

O tarafın bu tarafın sanatçısı olunmamalı diyen Tayfur bugüne kadar kaliteli şarkılar yaptığını savunarak “O tarafın, bu tarafın sanatçısı olunmamalı. Önceliğine milletinin çıkarlarını koymalı. Çünkü memleket yoksa bizim sanatçılığımız da bir işe yaramaz.” dedi.

Misak-ı Milli sınırlarımıza vurgu yaptı ve “Başka vatanımız yok, ülkemize bir şey olursa ancak sığınmacı olarak yaşarız başka topraklarda; bunun farkına varalım. Toprak bütünlüğümüzü ve Misak-ı Milli sınırlarımızı korumamız için ne gerekiyorsa yapmalıyız.” yorumunda bulundu.

Suriye meselesi ile ilgili de konuşan Tayfur; Türkiye’nin güvenli bölge planını yerinde bulunduğunu söyleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli hakkında olay açıklamalarda bulundu. Tayfur şu sözleri söyledi: 

Devlet Bey ile aynı topraktanız

“Devlet Bey ile aynı topraktanız, Çukurovalıyız. Aynı havayı solumuşuz. Şivemiz aynı. Bu yüzden şarkılarımın melodisi, sözleri ona yakın geliyor. Kendisi görgülü ve iyi biri. Onu eleştirenler var ama gereklilikten dolayı böyle bir politika izliyor. Adı Devlet zaten. Ülke, bayrak ve vatan için ne gerekiyorsa onu yapıyor. 

Erdoğan çok güzel ve vefalı bir insan

Cumhurbaşkanı Erdoğan da aynı şekilde. Ben Cumhurbaşkanını eskiden beri tanırım. Onun da zor bir hayatı olmuş benim gibi. Gerçekten çok güzel ve vefalı bir insan. Vefa hissettiği insanları kırmayan bir yapıya sahip. 

Erdoğan vefakarlığından ihanete uğruyor

Zaten Erdoğan, vefakarlığından dolayı ihanete uğruyor çevresinden. Onun iyi niyetini kullanan riyakarlar ihanet ediyor ona. Bu konuda dikkatli olmalı. Erdoğan, bir adamın elini sıkıp söz verdiği zaman dönmüyor sözünden. Dış politikada da böyle. Bir ülkeyle el sıkışıp anlaştığı zaman kötü olmak istemiyor.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.