DOLAR 32,2278
EURO 34,7446
ALTIN 2.393,70
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Fenomen programın çekimlerinde acı ölüm!

20.08.2020
A+
A-

MedyaRadar’ın haberine göre ABD’de büyük bir izleyici kitlesi bulunan ‘Gold Rush’ programının setinde trajik bir olay yaşandı. Programda iki sezondur yer alan Jesse Goins, altın odası önünde bilincini kaybetmiş bir şekilde bulundu.

60 yaşındaki Goins’e sette bulunan ilk yardım ekibi müdahale ederken, daha sonra hastaneye kaldırıldı. Ancak Goins hastanede yapılan müdahalelere rağmen de kurtarılamadı.

İlk belirlemelere göre talihsiz adamın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Programda Goins’le birlikte yer alan isimlerden Nathan Clark, “Ne diyeceğimi bilemiyorum. Kendi geleceğimi, çocuklarımın geleceğini emanet edebileceğim bir adamı kaybettik. Tanıyabileceğiniz en nazik ruh onundu. Seni her zaman seveceğiz Jesse” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.