DOLAR 32,5440
EURO 34,8790
ALTIN 2.429,98
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Fenerbahçe’ye Ayew müjdesi

03.10.2018
A+
A-

Sezon başında Fenerbahçe’nin Swansea City’den kiraladığı Andre Ayew’i Galler kulübü, elden çıkarmak için sarı lacivertlilere kolaylık sağlayacak.
 
İngiltere Championship’te mücadele eden Swansea, hem Premier Lig’e yükselmek hem de ekonomik yapıyı düzeltmek için maaş skalasında düzenlemeye gideceğini açıkladı.
 
Bu nedenle de takımda en yüksek maaşı alan Ayew’i kadrosunda düşünmüyor.
 
Ayew’in, Fenerbahçe forması ile 6 maçta 2 golü bulunuyor.
 
Ganalı oyuncunun sarı-lacivertli takımda kalmak istediği ve Comolli’nin de Benzia ile birlikte Ayew’i bonservisleriyle beraber takıma katılması için uğraştığı gelen haberler arasında.
 
GÖZLER YİNE AYEW’DE
 
Fenerbahçenin Rizespor önüne Beşiktaş maçındaki 11’le çıkması bekleniyor. Cocu’nun maçtaki en büyük kozları ise Ayew ve Slimani.
 
Son 3 maçta 2 gol, 1 de asist üreten Ayew’in attığı 2 golün ortasını yapan Hasan Ali Kaldırım da sol kanattan ataklara destek verecek.
 
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.