DOLAR 32,2454
EURO 34,8098
ALTIN 2.427,07
BIST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C

Fenerbahçe’den flaş transfer kararı !

27.12.2017
A+
A-

İç huzurun sağlanmasıyla çıkışa geçen F.Bahçe’nin yapılacak transferlerle şampiyonluğun 1 numaralı adayı konumuna geleceği konuşulurken, başkan Aziz Yıldırım bu beklenti içinde olan taraftarları üzecek hesaplar yapıyor. Yabancı kontenjanında yer açabilmek adına ilk olarak Robin van Persie ile yolları ayıracak olan sarı-lacivertliler, bu hamleyle Elif Elmas’ın adını kadroya yazabilecek.

Takımdan ayrılması planlanan 2. futbolcu ise Jose Fernandao. Gerek Süper Lig gerekse Brezilya’dan talipleri olan golcü oyuncu elden çıkartılırsa ilk iş sol bek takviyesi gündemde. Şayet takımdan yabancı pasaportlu başka bir oyuncu ayrılmazsa sol açık ve 8 numara hayalleri suya düşecek.
 
SADECE KARAVAIEV
 
Uzun aranın ardından geçen sezonun devre arasında Karavaiev’i alıp, zincirlerini kıran başkan şu an için tek transfere vize verse de sarı-lacivertlilerin ocak ayını boş geçmesi de gündemde. 
 
Geçen sezonu 1 puanla geçti
 
Geçen sezon Advocaat yönetiminde sezonun ilk 17 haftalık periyodunda hanesine 32 puan yazdıran F.Bahçe, bu performansı 1 puan geçti. Aykut Kocaman’la 33 puan toplamayı başaran sarı-lacivertliler ilk yarıyı 3. bitirdi. Vatan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.