DOLAR 32,1655
EURO 34,7780
ALTIN 2.445,15
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 22°C

Fenerbahçe’de Zeljko Obradovic ile yollar ayrıldı

24.06.2020
A+
A-

Fenerbahçe Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada; Bilindiği üzere değerli koçumuz Zeljko Obradovic geçtiğimiz hafta İstanbul’a gelmiş ve yeni sezon planlaması için Başkanımız Ali Koç ve Başkan Vekilimiz Semih Özsoy ile bir araya gelmiştir. Yapılan görüşmelerin ardındaki koçumuz geçtiğimiz cuma günü ülkesine dönmüş ve son kararını ailesi ile görüştükten sonra vermek istemiştir. Üzülerek maddeler halinde sıralamak isteriz ancak, koçumuz bugün itibarıyla yanıtını kulübümüze iletmiş ve bir sene baştan başa takım çalıştırmama kararı almıştır. Fenerbahçe ailesine 2013 – 2014 sezonunda katılan ve tayin yaptığı vakit her tarafında ilk önce 2017 yılında kazanılan EuroLeague şampiyonluğu almak üzere, sayısız çoğu başarının mimarı olarak, kulübümüzün tarihine adını altın harflerle yazdıran kıymetli koçumuz Zeljko Obradovic’in bizi üzen bu kararını saygıyla yerine getirmek durumundayız. Kazandığı başarılar ve bizlere yaşattığı tarifsiz mutluluklarla Fenerbahçemizin bir efsanesi olan Zeljko Obradovic, her daim ailemizin bir parçası olmaya devam edecektir” denildi.

Ayrılık kararı sonrası Zeljko Obradovic’ten yorumlama!

“Geçtiğimiz hafta Başkanımız Ali Koç, Başkan Vekilimiz Semih Özsoy ve Genel Menajerimiz Maurizio Gherardini ile son derece sıcak ve güven veren görüşmeler gerçekleştirdim. Daha ardından da Belgrad’a dönmem ve aile ortamımda birkaç gün geçirerek karar almam noktasında kendileriyle mutabık kaldık. Sonuçta ailemle birlikte hayatımın en kuvvet kararlarından birini verdim ve koçluğa bir sene mola kararı aldım.

Inanılmaz geçen yedi yılın sonunda, bana verdikleri yardım için eski Başkanımız Aziz Yıldırım’a ve yönetimine, mevcut Başkanımız Ali Koç’a, Başkan Vekilimiz Semih Özsoy’a ve yönetime kalbimin en derinliklerinden teşekkür ediyorum. Ayrıca Ülker Ailesi, Doğuş Grubu ve Beko ile öteki bütün iş ortaklarımızın da tüm bu yıllar baştan başa bize verdikleri desteklerden dile getirmek istiyorum. Bunun yanı sıra, Maurizio Gherardini tarafından yönetilen ve harika anlar paylaştığımız Erkek Basketbol ofis ekibine de teşekkür ediyorum.

aynı zamanda teknik ekibimdeki tüm koçlara ve sıhhat ekibine, birlikte yaptığımız her şey için ve en önemlisi zor anlarda zeka sahip olduğumuz beraberlik için teşekkürler. Bir büyük teşekkürü de yedi yıl boyunca birlikte çalıştığımız oyuncularıma gönderiyorum. Elde ettiğimiz olağanüstü sonuçlarda en manâlı pay sahibi onlardı. Ve kesinlikle özel bir teşekkür de, onlarsız bu işin hiçbir kasıt açıklama etmediği taraftarlara etmeliyim. Bize bu yedi sene boyunca tekrar tekrar ölümsüz yardım ve sevgi gösterdiler. Bu süre zarfında, hayatım her tarafında unutamayacağım çok artı anı bana yaşattılar.

Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün parçası edinmek benim için büyük bir övünç ve mutluluktu. Bu, Fenerbahçe için yeni bir açılış, bir son yok. Ve eminim ancak taraftarlar, bu süreçte de kulübü desteklemeye devam edecek ve vaktiyle olduğu gibi büyük sportif başarıları kutlama fırsatı yakalayacaklar.”

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.