DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Fenerbahçe’de Yönetim Devrimi ve Samandıra’da Başlatılan Disiplin Hareketi

Fenerbahçe’de yönetim devrimi ve Samandıra’daki disiplin hareketiyle yeni döneme odaklanan analiz.

11.10.2025
A+
A-

Fenerbahçe’de yeni başkan Sadettin Saran, kulübün tüm işleyişini üzerine alıyor ve yönetim organlarının devralınmasına yönelik adımları hızla sürdürüyor. 21 Eylül’de yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda Ali Koç karşısında öne çıkarak başkanlığa seçilen Saran, Futbol AŞ’deki yetkiyi de ele geçiriyor. Bu süreç, Koç dönemi son bulurken yeni dönemin ilk icraatlarına odaklanılacağını gösteriyor.

FUTBOL AŞ’DE Görev Değişimi Yakında Tamamlanacak Koç yönetiminin istifalarının ardından, bugün yapılacak genel kurulda Fenerbahçe Futbol AŞ’de de yetkilerin Saran ve belirleyeceği ekibe devredilmesi bekleniyor. Yeni dönemde Saran’ın ekibiyle birlikte bu yapının başında olacağı ifade ediliyor.

TEDESCO İLE DEVAM KARARI Yeni başkanın göreve başladığı andan itibaren teknik direktör Domenico Tedesco ile sıkı temasını sürdürdüğü belirtiliyor. Saran, kötü sonuçlara rağmen Tedesco’ya olan güvenini koruyor ve yola devam kararını vurguluyor. İç kaynaklara göre ise İtalyan teknik adamın takımın mevcut durumu ve performans düşüklüğü konusunda hazırladığı kapsamlı raporu yönetimde paylaştığı öğrenildi.

SAMANDIRA’DA OPERASYON BAŞLIYOR Bu rapor doğrultusunda Sadettin Saran’ın Samandıra’da kapsamlı bir operasyon için harekete geçtiği belirtiliyor. Disiplin sorunları, performans düşüklüğü ve motivasyon eksikliği yaşayan bazı oyuncularla yolların ayrılacağı iddia ediliyor. Yönetim kaynaklarına göre, 3 ila 4 futbolcunun kadro dışı bırakılması gündeme geldi.

SERT UYARI YOLDA Milli görevde olan oyuncuların takıma geri dönmesiyle birlikte Saran’ın Samandıra’da futbolculara yönelik sert bir konuşma yapacağı ve son uyarıyı ileteceği belirtiliyor. Yeni dönemde disiplini ön planda tutmak isteyen yönetimin, yeniden yapılanma sürecini başlatacağı vurgulanıyor.

Kaynak: Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.