Fenerbahçe ve Al Hilal Arasında En-Nesyri Transferi Çıkmaza Girdi
Fenerbahçe ve Al Hilal arasında En-Nesyri transferi çıkmaza girdi. Detaylar ve güncel gelişmeler için haberimizi okuyun.
Suudi Arabistan’dan Fenerbahçe’ye Yönelik En-Nesyri Hamlesi
Fenerbahçe’nin yıldız golcüsü Youssef En-Nesyri’yi transfer etmek isteyen Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal, transferde önemli bir gelişme yaşadı. Bu süreçte her iki kulüp de yoğun görüşmeler yürütürken, transferin detayları ve maddi teklifler gündemi meşgul ediyor.
Al Hilal’in İlk Teklifi ve Kulüpler Arasındaki Tartışma
Foot Africa’nın haberine göre, Al Hilal teknik direktörü Simone Inzaghi‘nin de onayını alan ilk teklif, 28 yaşındaki Faslı forvet için 30 milyon euro olarak açıklandı. Bu teklif, Fenerbahçe yönetimi tarafından düşük bulunup, kabul edilmedi. Kulüp, En-Nesyri’nin bonservis bedelini daha yüksek tutmayı hedefliyor.
Fenerbahçe’nin Talebi ve Bonservis Bedeli
Fenerbahçe yönetimi, oyuncunun değeri ve sözleşme süresi göz önüne alınarak, en az 40 milyon euro gibi bir bedel talep ediyor. Kulüple yapılan açıklamalarda, En-Nesyri’nin mevcut sözleşmesinin 2029 yılına kadar devam ettiği ve düşük bedel karşılığında satılmasının düşünülmediği vurgulandı.
Gelecek Günler ve Transferin Seyrine Dair Tahminler
Suudi temsilcilerinin, tekliflerini önümüzdeki günlerde artırarak, Fenerbahçe’nin kapısını tekrar çalması bekleniyor. Kulübe yakın kaynaklar, Al Hilal’in mali sınırlarını zorlayıp, oyuncuyu kadrosuna katmak için kararlı olduğunu belirtiyor. Bu gelişmeler, transferin önümüzdeki günlerde nasıl şekilleneceğine dair önemli ipuçları sunuyor.