Fenerbahçe, Sidiki Cherif için satın alma opsiyonlu kiralama anlaşmasına doğru
Fenerbahçe, Sidiki Cherif için satın alma opsiyonlu kiralama anlaşmasına doğru adımlar atıyor. Detaylar ve gelişmeler için haber bülteni.
transfer döneminde forvet hattını güçlendirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, Angers forması giyen Sidiki Cherif ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Son haberler, sarı-lacivertli kulübün oyuncuyla anlaşmaya vardığını öne sürüyor.
Satın alma opsiyonuyla kiralama kapsamında yapılan görüşmelerde, Cherif için 22 milyon Euro değerinde bir satın alma fikrinin ve bonus maddelerinin yer aldığı belirtildi. Haberler, Fabrizio Romano’nun kaynaklarına dayanarak bu yönde bir ilerlemenin kaydedildiğini işaret ediyor.
BU sezonki performansı için Angers formasıyla ligde 19 maça çıkan Cherif, 24 yaşındaki oyuncu bu mücadelelerde 4 kez gole imza attı. Forvet ve sol kanatta etkili olabilen Cherif’in, bu sezon ligdeki istatistikleri dikkat çekiyor.
Kaynak: Haberler.com
Alper Kızıltepe