DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Fenerbahçe Medicana Erkek Voleybol Takımında Kovac Ayrılığı ve Atik Dönemi Başladı

Fenerbahçe Medicana Erkek Voleybol Takımı’nda Kovac ayrılığını ve Atik döneminin başlangıcını, sürükleyici gelişmelerle keşfedin.

12.01.2026
A+
A-

Fenerbahçe Medicana Erkek Voleybol Takımı, Ziraat Bankkart karşılaşmasında alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından teknik kadrosunda değişime gitti. Slobodan Kovac ile karşılıklı olarak yolların ayrıldığı duyuruldu. Baş antrenörlük göreviyle birlikte A Milli Takımın da teknik direktörlüğünü yürüten Kovac ile sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiği ifade edildi. Kulübün açıklamasında, profesyonel sporun doğasında zaman zaman yeniden yapılanmaların gerektiği ve bu kararın Kovac’ın antrenörlük kalitesine ya da Türk voleyboluna olan katkısına duyulan saygıyı azaltmadığı belirtildi.

Milli takım başarısının değeri ve önemi vurgulanan açıklamada, Slobodan Kovac’ın milli armamız altında elde ettiği ve gelecekte elde etmeyi hedeflediği başarıların tüm kulüp rekabetinin ötesinde olduğuna dikkat çekildi. Milli takımın maçlarında Kovac’ın en büyük destekçilerinden biri olmaya devam edeceğiz ifadesiyle, federasyon ve milli takım hedeflerinin zarar görmemesi için şeffaf ve sorumluluk bilinciyle yönetildiğini vurguladılar. Kovac’a, kulübümüze kattığı emekler için teşekkür edildi ve milli takımındaki gelecekteki çalışmalarında başarılar dilendi.

GÖREVE TANER ATİK GETİRİLDİ Diğer yandan, Fenerbahçe Medicana Erkek Voleybol Takımı yeni başantrenör Taner Atik ile anlaşma sağlandığını açıkladı. Kulüp, Atik’in 20 yılı aşkın antrenörlük kariyerinde altyapıdan milli takımlara, Avrupa kupalarından Ortadoğu liglerine uzanan geniş bir deneyime sahip olduğuna işaret ederek, “Ailemize hoş geldin” mesajıyla yeni dönemin başarılar ve şampiyonluklarla dolu olması temennisini iletti.

Son olarak, Taner Atik’in kariyerinde son görevini Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al Ain kulübünde sürdürdüğü belirtildi. Haberin kaynağı Haberler.com’da yayımlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.