DOLAR 32,5967
EURO 34,8230
ALTIN 2.410,99
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Fenerbahçe – Konyaspor maçının VAR’ı Alper Ulusoy

25.02.2023
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta erteleme maçında Fenerbahçe, Konyaspor’u konuk edecek. Karşılaşmada Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler’in yardımcılıklarını, Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak. Bu zorlu müsabakada VAR koltuğunda Alper Ulusoy oturacak. AVAR’da ise Hakan Ceylan ve Ekrem Kan bulunacak.

Giresunspor-Kayserispor karşılaşmasının VAR’ı Mustafa İlker Coşkun

Günün diğer karşılaşmasında Giresunspor, evinde Kayserispor ile karşılaşacak. Saat 19.00’da başlayacak müsabakada Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan’ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Kemal Yılmaz yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan olacak. Maçın VAR koltuğunda Mustafa İlker Coşkun oturacak. Coşkun’a AVAR olarak Arda Kardeşler ve Hakan Yemişken eşlik edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.