DOLAR 32,3697
EURO 34,9552
ALTIN 2.325,66
BIST 9.080,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Fenerbahçe – Konyaspor maçına depremzede çocuklar misafir oldu

25.02.2023
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta erteleme maçında Fenerbahçe, Konyaspor’u konuk etti. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve pek çok şehirde ağır yıkıma neden olan depremden etkilenen çocuklar, Fenerbahçe – Konyaspor maçı öncesi futbolcularla birlikte seremoniye çıktı. Sarı-lacivertli kulüp tarafından ‘Fenerbahçe bir hayaldir; çocuklar için gerçekleşen’ adlı proje hayata geçirilirken, stadyuma davet edilen minikler Teknik Direktör Jorge Jesus ve futbolcularla bir araya geldi.
Trabzon’un Of ilçesi Çoruk Köyü Muhtarı Coşkun Ayyıldız ve ekibi tarafından enkazdan kurtarılan 7 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı Elif de tablet ile seremoniye çıktı.
Öte yandan Fenerbahçeli futbolcular maç öncesi ısınmaya, “Geçmiş olsun Türkiye” ve “Yaralarımızı birlikte saracağız” yazılı tişörtlerle çıkarken, seremoni öncesi de “Acımızın tarifi yok. Ülkemizin başı sağ olsun” pankartını açtı.

İsmail Yasin Akçın – Mehmet Şirin Topaloğlu
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.