DOLAR 32,2055
EURO 34,7229
ALTIN 2.433,23
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

Fenerbahçe ile Antalyaspor 55. randevuda

16.09.2023
A+
A-

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Trendyol Süper Lig’de yarın 55. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan mücadelelerde sarı-lacivertlilerin 35-8 galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Fenerbahçe, yarın saat 17.00’de Ülker Stadyumu’nda Antalyaspor ile karşılaşacak. Ligde bir maçı eksik olan sarı-lacivertliler, 9 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Kırmızı-beyazlılar ise 4 maçta 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak 3 puanla 14. sırada yer alıyor.

55. randevu

Fenerbahçe ile Antalyaspor bugüne kadar Süper Lig’de 54 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler, 35 kez sahadan galip ayrılırken, kırmızı-beyazlılar ise 8 maçta galibiyet sevinci yaşadı. 11 mücadele ise berabere sona erdi. Kanarya’nın 97 golüne, Akdeniz ekibi 45 golle yanıt verdi.

Kadıköy’de oynanan maçlar

Süper Lig’de Antalyaspor’u konuk ettiği son 10 lig maçında Fenerbahçe, 6’sında sahadan 3 puanla ayrılırken, 3 maçta ise yenilgi yaşadı. 1 müsabaka da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe, ev sahibi olduğu 27 maçta rakibine büyük üstünlük sağlarken, bu süreçte 22 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

Sarı-lacivertliler galibiyet serisini sürdürmek istiyor

2023-2024 sezonuna UEFA Avrupa Konferans Ligi Eleme maçlarıyla başlayan Fenerbahçe, 3 turda toplam 6 maça çıkarken, Süper Lig’de de 3 maç oynadı. Sarı-lacivertliler 9 resmi maçın tamamında sahadan galibiyetle ayrıldı. İsmail Kartal yönetimindeki Kanarya, yarın kazandığı takdirde seriyi 10 maça çıkaracak.

Halil Umut Meler düdük çalacak

Fenerbahçe ile Antalyaspor arasında oynanacak mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Maçın dördündü hakemi ise Burak Pakkan olacak.

İsmail Yasin Akçın

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.