Fenerbahçe, Antalyaspor hazırlıklarını akşam antrenmanında tamamladı
Fenerbahçe, Antalyaspor hazırlıklarını akşam antrenmanında tamamladı. Detaylar ve maç öncesi son gelişmeler burada.
Turuncu-sarı lacivertli ekip, Süper Lig yarışını sürdürüyor ve pazar günü Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Akşam saatlerinde yapılan antrenmanda taktik ve bireysel çalışmalar ön plandaydı. Isınma, çabukluk ve koordinasyon çalışmaları ile başlayan idman, pas üretimine geçilerek devam etti ve son bölümde taktiksel çalışmalarla noktalandı.
Ederson ve Oosterwolde, sakatlıkları nedeniyle önceki maçlarda forma giyememişti; ancak bugün takım arkadaşlarıyla birlikte çalıştı. Stoper ile sol bek pozisyonlarında görev yapan oyuncuların antrenmanın tamamında takımla beraber hareket ettiği belirtildi.
Başkan Sadettin Saran ve Yönetim Kurulu üyelerinin de bugünkü antrenmanı takip ettiği kaydedildi. Hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, maç saatini beklemeye başladı.