DOLAR 32,5249
EURO 34,8093
ALTIN 2.422,22
BIST 9.742,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Fedon ‘Öldü’ haberlerine isyan etti!

06.03.2020
A+
A-

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve kış aylarının bir bölümünü İstanbul’da oğlu Theo’ya ait eğlence mekanında sahne alarak geçiren Fedon doğum günü kutlamasına hazırlanırken, sabah saatlerinden itibaren ‘öldü’ diye söylenti çıkarılmasının kendisini ve ailesini şok ettiğini söyledi.

‘NE ÖLMESİ? YARIN AKŞAM DOĞUM GÜNÜMÜ KUTLAYACAĞIM’

Sözcü Gazetesi’nden Yaşar Anter’e konuşan Fedon, oğlu Theo’ya ait eğlence mekanında sahne alacağını belirterek, şöyle konuştu: “Ne ölmesi? Bugün ve yarın akşam doğum günümü kutlayıp hem İstanbul’da gala yapacağım. Oğlum Theo ile sahne alacağım.

Her yıl 4-5 kez bir sanatçıyı öldürüyorlar. Bu kez de sıra bana geldi galiba. Sabahtan beri sağ olsunlar gerek medyadan gerekse sevenlerimizden yüzlerce telefon aldık. Çareyi sosyal medyadan ölmediğimi açıklamakta buldum.”

“GELİN DE ÖLÜYÜ GÖRÜN”

Fedon sosyal medyadan yaptığı açıklamada asparagas haberlerle sevenlerini üzmemelerini söyleyerek, şu ifadeleri kullandı: “Arkadaşlar ölüm Allah’ın emri ama ben henüz ölmedim ve aslan gibi ayaktayım. ‘Fedon öldü’ haberini yayanlar, yarın akşam sahneme Asteri’ye beklerim. Gelin de ölüyü görün. Bugün oğlumun doğum gün. Bu asparagas haberlerle sevenlerimi üzmeyin lütfen.  Bu yalan haberlere sevinen ve üzülenlere duyurumdur, Sevgiler.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.