DOLAR 32,3212
EURO 35,0652
ALTIN 2.306,86
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Fatih Ürek’e icra şoku!

22.06.2020
A+
A-

Sabahleyin Gazetesi’nden Istek Yaman’ın haberine göre Fatih Ürek, 1 Ocak 2011 günü İstanbul Beşiktaş’ta bulunan Zehra Alanyalı’ya ait bir ikameti kiraladı. Yedi yıl baştan başa bu konutta ikamet eden Ürek, 10 Ocak 2018 günü taşınma kararı alıp ikameti tahliye etti. İkamet sahibi Zehra Alanyalı kiracısı Ürek’in geride bıraktığı ikametin düşüncesiz ve özensiz dilekçe sebebiyle yıprandığını, taşınmazlarda zarar meydana geldiğini, mutfak dolapları, duvarlar, tuvalet banyo ve elektrik tesisatının yıprandığını fark etti. Oluşan hasar için ünlü şarkıcıyı daima arayan ikamet sahibi, Ürek’in masrafları karşılanmayı reddettiği için mağdur durumda kaldığını açıklama ederek dava açtı.

8 BİN LİRA TESPİT

Zararının giderilmesi için İstanbul Sulh hukuk Mahkemesi’ne başvuran Alanyalı’nın açtığı dava zarfında daire araştırmacı tarafından incelendi bilirkişinin yaptığı değerlendirmede Fatih yüreğin hor kullanımından kaynaklı olarak ikamette 6300 liralık harcama olduğunu ve meydana gelen hasarların araç gereç işçilik taşıma dahil 15 jurnal çalışma ile giderilebileceğine dair rapor sundu. Rapor gerisinde duruşma yüreğin parayı ödemesine hükmetti.

İCRA BAŞLATTI

Parasını tahsil etmek isteyen ikamet sahibi Alanyalı, icra müdürlüğüne başvurarak Fatih Ürek’le ilgili bilirkişinin belirlediği hor kullanımdan kaynaklı oluşan hasar bedelini, yargılama giderlerini ve 15 günlük egzersiz süresinde işçilere verilecek olan ücretin de tasfiyesi ile birlikte takriben 9 bin liralık icra takibi başlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.