DOLAR 32,5316
EURO 34,9229
ALTIN 2.424,64
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Fatih Terim, hakemlere isyan etti!

22.06.2020
A+
A-

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-3 biten Gaziantep FK maçı sonrası yayıncı kuruluşa kayda değer açıklamalarda bulundu. Hakemlerin yönteminden tasa yanan Terim, “Oyuncular emek veriyor, hepimiz emek veriyoruz ama maalesef iyi şeylerle karşılaşmıyoruz. Futbolun bir dengesi var, bu ayarla oynadığınız vakit işin ucunu kaçırırsınız. 2 haftadır o kadar şeyler yaşıyoruz oysa… Kalecimiz topu elinde tutuğu için düdük çalındı. Bu saniye kuralı en son kaç sene evvel çalındı bilmiyorum. En fazla bağıran haklı duruma geliyor. Galatasaray kaybeder, kaybederken de tebrik eder. Şampiyonluklar, başarılar gelir gider, bunlar hiç önemli yok. Bu kaide en son 20 yıl önce mi ne süre çalındı bilmiyorum. 2 haftadır bize gereğini yaptılar! Hani düdük astıranlar nerede? Ben başkalarının saha kenarlarında yaptığını yapsam 100 maç canice yerim. O fırsatı atamak istemiyorum” şeklinde konuştu.

Maçın son bölümlerinde soyunma odasında olan Terim, “Penaltı sırasında ben olsaydım, kalecinin penaltıda direğin yanında durmasını isterdim, sağlardım” ifadesini kullandı.

İLGİLİ HABER

Feghouliden hem gol hem asist Feghouli’den ayrıca gol keza asist

İLGİLİ HABER

Belhanda 4. golünü attı Belhanda 4. golünü attı

İLGİLİ HABER

Falcao ligde 10. golünü kaydetti Falcao ligde 10. golünü kaydetti

İLGİLİ HABER

Mariano cezalı duruma düştü Mariano cezalı duruma düştü

İLGİLİ HABER

Galatasarayın galibiyet hasreti 4 maça çıktı Galatasaray’ın başarı hasreti 4 maça çıktı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.