DOLAR 32,2278
EURO 34,7446
ALTIN 2.393,70
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Fatih Portakal’dan o bakana sert tepki!

21.05.2020
A+
A-

MedyaRadar’ın haberine tarafından FOX TV Belli Başlı Haber Sunucusu Fatih Portakal, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a seslendi ve kişisel verilerinin niçin bir takım gazetelere sızdırıldığını sordu. Ama yanıt alamadı.

Bunun üzerine gazeteci son tedavi olarak dün CİMER’e başvurdu.

Fatih Portakal, bugün sosyal medyada yeni bir tanımlama yaparak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a hakkını helal etmediğini ifade etti.

Fatih Portakal şunları yazdı:

“Bir gün @csbgovtr bakanı @murat_kurum la karşılaşırız elbet.O zamana dek ‘bireysel bilgilerimin nasıl/niye sızdırıldığı’ sorusuna cevabı hazır hale kazanç umarım. Bu kutsal günlerde diyorum ki, ‘hakkımı helal etmiyorum.’ Benden kesinlikle helallik istemeyin, hakkım üzerinizdedir.”

EVİNİN ÜSTÜNDE DRONE UÇURULMUŞTU

İzmir Seferihisar’da 2015 yılında kurulan çiftlikte, kaçak yapılaşmaya gidildiği şikayeti üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri kadar analiz üretilmiş ve firari yapıya rastlanmamıştı. Oysa bazı siteler 8.3 dönümlük çiftliğin inceleme raporuna ulaşıldığını ve ağaç kolonlar üzerine dikilen, çatısı kiremitlerle kapatılan 40 metrekarelik firari sundurmanın yıkılacağını iddia etti.

Talep ettiği halde kendisine verilmeyen çözümleme raporunun nasıl olup da bir takım gazetelere sızdırıldığını Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a soran Fatih Portakal, evinin üzerinde drone uçurulup özel mülkünün dikizlenmesiyle ilgili de Emniyet’e şikayette bulunduğunu duyurmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.