DOLAR 32,2828
EURO 34,6228
ALTIN 2.409,35
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Fatih Mert: ‘Beşiktaş’tan bir puan almak mutluluk verici’

16.04.2021
A+
A-

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, 2-2 biten Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Sonuçtan memnun olduklarını belirten Başkan Mert, “Şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Beşiktaş’tan burada bir puan almak mutluluk verici. Ama 3 puan da alabileceğimiz bir maçtı. Maalesef gerçekleştiremedik. Son 5 dakika oyuncularımız biraz daha ileri gitseydi, bu olabilirdi belki. Kulusic’in kendi kalemize attığı 2 golle 2-0’dan mağlup durumdan 2-2’yi yakalamak ve bir puan almak sevindirici. Biz ligin başında da iyi kadro kuruduğumuzu düşünüyorduk ama üst üste talihsiziler yaşayınca iş buralara keldi. Hikmet Karaman hocamız ile birlikte takım bir ivme kazandı. Bugün buraya üç oyuncumuz da eksik geldik. Henüz işimiz bitmedi ama bir iki galibiyet sonra Ankaragücü ligde kalır ve biraz daha yukarı çıkarız diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Mert, penaltı pozisyonları hakkında ise, “Pozisyonlara baktık biz de penaltıydı. Beşiktaş’ta hakem VAR’a gitti. Bizde de olsa VAR’a giderdi diye düşüyorum. Bana göre penaltıydı pozisyonlar” yorumunu yaptı.

Güven Mert Ercan – Bora Akyol

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.