DOLAR 32,3669
EURO 34,9579
ALTIN 2.325,33
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Fatih Altaylı’nın canlı yayınında durum!

22.06.2020
A+
A-

Fatih Altaylı’nın canlı yayınına davetli olan Dr. Serdar Savaş, önümüzdeki hafta sonu yapılacak YKS’nin ertlenmesi gerektiğini belirterek “Bakanlığın açıkladığı verilere tarafından,  bu sınavın neticesinde meydana gelecek bulaşmalar neticesinde 600 kişi hayatını kaybedecek. Peki bunun hesabını kim verecek?” diye sordu.

Programın moderatörü Fatih Altaylı ise Dr. Serdar Savaş’ın bu sözleri üstüne “Hocam bu bir bilim programı ve biz siyasi tenkit yapmıyoruz, bilim konuşuyoruz. Bunu siyaset programında konuşabiliriz. Sizi Millet TV’de izliyorum.” diye cevap verdi.

 

Dr. Savaş ise YKS’nin niçin ertelenmesi gerektiğini anlattı ve yaşanan vaka artışlarında toplumu suçlayan yaklaşımların hatalı olduğunun altını çizdi. Gerisinde Altaylı’nın gösterdiği bir Koronavirüs tablosuna tepki gösteren Dr. Savaş, öteki konuklalara ‘geri zekâlı’, ‘fasulyeden konuşuyorsunuz’ diyerek karşı çıktı. 

Fatih Altaylı ve Prof. Mustafa Necmi İlhan’ın tepkileri sonrası Savaş, programı terk etmek istedi. “Milletin gözüne bakarak yalan söyleyen geri zekâlılar” diyerek mikrofonunu çıkaran Savaş, Fatih Altaylı’nın “Serdar Hocam şov yapmayın rica ediyorum” uyarısı üzerine oturarak mikrofonunu her yerde taktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.