DOLAR 32,4478
EURO 34,7388
ALTIN 2.438,75
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Far Cry devam yapımı ile karşımıza çıkacak!

05.12.2018
A+
A-

Serinin beşinci oyunu detaylı grafikleri ve sürükleyici hikayesi ile birçok oyuncunun gözdesi olmuştu. Bununla birlikte yeni oyunun üzerinden çok uzun bir süre geçmiş olmamasına rağmen Ubisoft’un resmi YouTube kanalında yayınlanan teaser oyun tutkunlarını hem heyecanlandırdı hem de şaşırttı.

Game Awards 2018 etkinliğinde tanıtılacak oyunlar arasına giren oyun hakkında önemli söylentiler var. Öncelikle bu kadar kısa süre içerisinde yeni bir harita ve daha gelişmiş grafiklerin olacağı düşünülmüyor. Yani, yeni oyunun Far Cry Primal gibi bir önceki oyun motorunu ve haritayı kullanarak hikaye biçiminde değişikliğe gidildiği konusunda güçlü söylentiler var.

Bir taraftan da şirketin bu oyun üzerinde uzun süredir çalıştığı ve yepyeni bir oyunla karşımıza çıkacağı düşünülüyor. Yarın canlı olarak yayınlanacak Game Awards 2018 etkinliğinden sonra bütün detayları öğrenmiş olacağımızı düşünüyoruz.

Peki, sizce bu oyun Primal gibi ara bir oyun mu olacak?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.