DOLAR 32,3487
EURO 34,8412
ALTIN 2.405,97
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Far Cry 6 için Türkçe alt yazılı fragman yayınlandı Ubisoft Forward etkinliğinde tanıtılan yeni Far Cry 6 oyunu için Ubisoft Türkiye tarafından Türkçe alt…

15.07.2020
A+
A-

Ubisoft resmi Twitter hesabı, serinin yeni oyunu Far Cry 6 için yeni bir video yayınladı. Türkçe alt yazılı olan 4 dakikalık videoda oyunun çıkış tarihi ve oynanabileceği platformlar da açıklandı.

Giancarlo Esposito, #FarCry6’da Yara’yı eski ihtişamına getirmeye çalışan diktatör Anton Castillo’yu canlandırıyor!

18 Şubat’ta Xbox One, PS4 ve PC’de ve piyasaya çıktıklarında Xbox Series X ve PS5’te.
Mevcut nesilde satın alın ve yeni nesilde ücretsiz oynayın! pic.twitter.com/vtyKjW8Gy4

— Ubisoft Türkiye (@UbisoftTR) July 14, 2020

Yapılan paylaşımda daha önce Better Call Saul, The Mandalorian ve Okja gibi yapımlarda yer alan Giancarlo Esposito‘nun diktatör Anton Castillo‘yu canlandırdığı belirtildi.

Far Cry 6, 18 Şubat 2021 tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için satışa çıkacak. Bu konsollarda oyunu alan kullanıcılar, Xbox Series X ve PlayStation 5‘e geçmeleri durumunda oyunları da ücretsiz bir şekilde yükseltilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.