DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Fahriye Evcen’e oğlu Karan rahat vermedi

03.02.2023
A+
A-

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit 2017’de evlenmişti. Çiftin oğulları Karan, 2019’da doğmuştu.

Bir süredir ikinci kez anne ve babalık heyecanını yaşayan Evcen ile Özçivit’in çocukları geçen haftalarda dünyaya geldi.

Çift, bebeklerine, “Kerem” adını verdi.

Doğum sonrası muhabirlerin sorularını yanıtlayan Fahriye Evcen, “Her şey çok iyi geçti. Benim de bebeğin de sağlığı gayet iyi. Karan’a çok benziyor. O da kardeşini görünce çok mutlu oldu” dedi.

Fahriye Evcen'e oğlu Karan rahat vermedi

İkinci kez babalık heyecanı yaşayan Burak Özçivit ise, “İlk doğumda Fahriye’yi yalnız bırakmamıştım, ikincisinde de doğuma girdim” ifadelerini kullandı.

“UYKUSUZUM”

Oğlu Karan’la objektiflere yansıyan Fahriye Evcen, “Yorgunum. İlkine göre çok daha rahat ama tabi uykusuzluk sorunlarım var.” ifadelerini kullanırken o esnada Karan mızmızlanmaya başladı.

Fahriye Evcen'e oğlu Karan rahat vermedi - Resim : 2

Karan gözyaşlarına boğulunca Fahriye Evcen muhabirlerden izin isteyerek uzaklaştı.

Fahriye Evcen'e oğlu Karan rahat vermedi - Resim : 3

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.