DOLAR 32,5683
EURO 34,9289
ALTIN 2.425,54
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Fahriye Evcen Ortadoğu’daki şöhretini paraya çevirdi

22.03.2019
A+
A-

Takvim Gazetesi’nin haberine göre rol aldıkları dizi, film ve reklamlarla servetlerine servet katan Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit, son yıllarda ünlüler arasındaki internette kanal açma modasına uydu. Oğulları Karan’a 8 buçuk aylık hamile olan Evcen, bu süreçte setlerden uzak kalınca kendine yeni bir kazanç kapısı buldu.

Eşiyle Türkiye’nin yanı sıra Ortadoğu’da da geniş hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu, şöhretini paraya çevirmek için Dubai merkezli medya prodüksiyon şirketi Diwan Videos ile anlaştı.

İSTANBUL’A GELDİLER…

Önceki gün ünlü oyuncuyla bir araya gelen şirketin müdürü Michel Chahda, sosyal medyada yaptığı paylaşımla yeni işbirliğini duyurdu.

Özel hayatı ve kariyeri ile ilgili bilinmeyenleri kendi kanalında hayranlarıyla paylaşmaya hazırlanan Fahriye Evcen, iddiaya göre de Ortadoğu’nun en büyük yapım şirketlerinden biri olan Diwan Videos’la 1 milyon liraya el sıkıştı. Bu anlaşmayla Ortadoğu’daki gözde sosyal medya fenomenleriyle aynı çatı altında buluşan Evcen’e sponsor olmak isteyen pek çok firma da sıraya girdi.

Trende uyup para kazanma yollarını çeşitlendiren Evcen, internetteki kanalına markalardan gelen reklam teklifleriyle de servetine servet katmayı sürdürecek.

ORTADOĞU BU ÇIFTE HAYRAN

Burak Özçivit de geçen ay Kuveyt ve Katar’da para basmıştı. Yakışıklı oyuncu, Kuveyt’teki ünlü bir bankanın reklamı için 3 milyon liraya anlaşmıştı. Özçivit, Doha’daki lüks otelin yüzü olmak için de 2 buçuk milyon liraya ‘Evet’ demişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.