DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Fahriye Evcen: Kendime dersler çıkardım

24.03.2017
A+
A-

1 / 20

Başrollerini Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’ın paylaştığı ‘Sonsuz Aşk’ın galası yapıldı. Beğeni toplayan film, hiçbir ortak yönleri yokmuş gibi görünen Can ve Zeynep’in sonsuz bir aşkın içine düşmelerini konu alıyor

2 / 20

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, başrollerini Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’ın paylaştığı ‘Sonsuz Aşk’ filminin galası önceki akşam Levent’teki bir AVM’de gerçekleşti. 

3 / 20

HT Magazin’den Nuri Altuntaş’ın haberine göre, ekipçe basın mensuplarının karşısına çıkan oyunculardan Murat Yıldırım, “Filmde aşkın gücünü, insanların önyargı olmadan birbirlerini sevebileceğini anlattık” dedi.

4 / 20

‘KENDİME DERSLER ÇIKARDIM’

Düğününe gitmediği için yakın dostu Tolgahan Sayışman’la arasının açık olduğu iddia edilen ünlü oyuncu bu konudaysa “Uzun zaman önceden belli bir programımız vardı, iptal edemedik. Sıkıntı yok. Biz kendi aramızda zaten düğün yapmıştık” diye konuştu.

5 / 20

Fahriye Evcen ise filmle ilgili duygularını “Bu filmi bir umut filmi olarak adlandırıyorum. Hepimiz hayatın hengamesinde kendimizi kaybedebiliyoruz. Filmdeki 2 karakter bunun farkına varıp anı yaşamaya başlıyor. 

6 / 20

Filmden kendime dersler çıkardım. Seyirciyi de düşündürecek” diyerek dile getirdi.

7 / 20

8 aylık hamile olan ve 16 kilo alan Hatice Şendil, galaya eşi Burak Sağyaşar’la katıldı.

8 / 20

Fahriye Evcen’in gala heyecanına ortak olan Burak Özçivit, “O benim sonsuz aşkım” dedi.

9 / 20

Eşi Murat Yıldırım’ı yalnız bırakmayan İmane Elbani, “Murat mükemmel bir oyuncu” dedi.

 

10 / 20

Galaya Derya ve Ferhan Şensoy da katıldı.

11 / 20

12 / 20

13 / 20

14 / 20

15 / 20

16 / 20

17 / 20

18 / 20

19 / 20

20 / 20

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.