DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 19°C

Facebook sinir bozan özellik için harekete geçti!

08.06.2018
A+
A-
Aleyna Tilki Yalnız Çiçek klibi rekor izlendi!

Sosyal medyada hayli popüler olan Aleyna Tilki sadece bir günde inanılmaz izlenmeyi başardı. Aleyna Tilki Yalnız Çiçek klibi kısa sürede gündem olmaya ve sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

Orijinal makaleyi buradan okuyabilirsiniz. Katie Notopoulos’un yer verdiği tweet’ler de popüler olunca Facebook yönetimi konu hakkında yorum yapma ihtiyacı hissetti.

” Birçok insan, arkadaşları Facebook Messenger‘a katılınca bildirim almaktan oldukça memnun. Böylece onlarla iletişime geçmeleri çok kolay oluyor. Ama yine de herkesi düşünmek zorundayız. Bu yüzden bildirimin ölçeğini değiştirecek bir güncelleme üzerinde çalışıyoruz.”

Bu aslında Facebook’un geçmişten beri uyguladığı bir yöntem. Sinir bozucu bir özelliği, birileri sesini duyurana kadar orada tutuyorlar ve verilen tepkilerin gidişatına göre yollarını çiziyorlar.

Şimdi bu özellik hayli tepki çekince, doğal olarak değişiklik yapma ihtiyacı hissediliyor. Yani çok kısa bir süre sonra “Artık Messenger’da bağlantınız var” bildirimi almayacaksınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.