DOLAR 32,2349
EURO 34,8281
ALTIN 2.430,62
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Facebook Messenger için hayat kurtaran özellik!

07.11.2018
A+
A-

Bugün ise Messenger’ın iOS versiyonuna ait olan 191.0 güncellemesinin notlarında, Facebook Messenger mesajları geri alma özelliğinin yakında kullanıma sunulacağı müjdelendi.

Facebook bu özelliği sayesinde, yanlışlıkla veya bir gazla atılan mesajların 10 dakika içerisinde geri alınabilmesine olanak sağlayacak. WhatsaApp kullanıcılarının bir hayli hayatını kurtaran bu özellik, sonunda Messenger uygulamasıyla da karşımıza çıkacak. Ancak söz konusu bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı hakkında resmi bir açıklamanın yapılmadığını da belirtelim.

Facebook Messenger mesajları geri alma özelliği nasıl çalışacak?

Herhangi bir sohbet içerisinde gönderilmiş mesajları düzenlerken, “Mesajı Sil” seçeneğinin hemen üstünde “Mesajı Geri Al” seçeneği görülüyor. Eğer “Mesajı Geri Al” seçeneğine tıklanırsa Messenger, bunu gerçekten yapıp yapmak istemediğinizi soruyor.

Şu an ortaya çıkan sızıntılara göre henüz test aşamasında olan bu özelliğin son kullanıcıya ne zaman tam bir şekilde ulaşacağı hakkında bir bilgi bulunmuyor. İlerleyen zamanlarda bu konu ile ilgili resmi açıklamaların gelmesi beklentiler arasında yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.