DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Eylem Tok’un oğlu ve arkadaşlarından skandal hareket! Ambulans çağırmayıp küfürlü video çekmişler

İstanbul Eyüpsultan’da ehliyetsiz kullandığı otomobille, Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ile onu ABD’ye kaçıran annesi Eylem Tok, dün New York’ta görüntülendi. Keyiflerinin hayli yerinde olduğu fotoğraflar Türkiye kamuoyunda …

15.03.2024
A+
A-

İstanbul Eyüpsultan’da ehliyetsiz kullandığı otomobille, Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ile onu ABD’ye kaçıran annesi Eylem Tok, dün New York’ta görüntülendi. Keyiflerinin hayli yerinde olduğu fotoğraflar Türkiye kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, sosyal medyaya düşen yeni bir video ise ABD’de çekilen kareleri deyim yerindeyse gölgede bıraktı.

KAZA SONRASI SKANDAL VİDEO

Annesi yazar Eylem Tok tarafından önce Mısır’a oradan da ABD’ye kaçırılan 17 yaşındaki T.C. ve arkadaşlarının Murat Aci’nin yaşamını yitirmesine neden olan kazanın ardından bir video kaydettikleri ortaya çıktı.

TİKTOK’TA PAYLAŞMAK İÇİN KAYDETMİŞLER

NE OLMUŞTU?

İstanbul Eyüpsultan’da 1 Mart günü saat 23.50 sıralarında 17 yaşındaki T.C.’yi seyir halindeyken yol kenarında arıza nedeniyle park halinde bulunan 3 adet ATV tipi araca çarpması sonucunda bir kişi ölmüş, birden fazla kişi yaralanmıştı. Olay sonrası T.C., annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır’a ardından ABD’ye kaçırılmıştı.

Süreçle ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç şu ifadeleri kullanmıştı: “01.03.2024 günü saat 23:50 sıralarında İstanbul Eyüpsultan’da bir kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan trafik kazasıyla ilgili soruşturma, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titizlikle yürütülmektedir. Kazanın ardından 18 yaşından küçük T.C. hakkında ‘Taksirle ölüme ve birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma’ suçundan ve annesi şüpheli Eylem Tok hakkında ‘Suçluyu Kayırma’ suçundan İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklama kararı verilmiştir.

Haberler.com

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.