DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Evde “patron” karmaşası çıktı! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinden şaşırtan paylaşım!

22.06.2021
A+
A-

Oyuncu çift Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, son dönemin en gözde ünlüleri arasında yer alıyor. “Fatih Harbiye” setinde tanışıp aşık olan ikili, ne olursa olsun birbirine destek olmaktan vazgeçmiyor. Aşkları ve mutlulukları gözlerinden okunan çift, Neslihan Atagül’ün sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçirse de toparlanmayı bildi. Neslihan Atagül de kendisini bir an olsun yalnız hissettirmeyen eşine Instagram paylaşımlarıyla minnetini gösterdi. Son olarak, Kadir Doğulu’nun başrol oynadığı “Aşkın Tarifi”ni desteklemek için paylaşımlar yapan Neslihan Atagül hayranlarını mest etti. Ama bu paylaşımlar evde bir “patron” karmaşası yaşandığını da gözler önüne serdi.

“Patron Neslihan”

Kadir Doğulu’nın başrol oynadığı “Aşkın Tarifi”, şeflik ve gastronomi üzerine kurulu bir dizi. Hal böyle olunca, ona da bol bol mutfakla ilgili sorular soruluyor. O da mutfağa ilgisi olduğunu ama bu konudaki patronun Neslihan Atagül olduğunu söylüyor: “Evde mutfak Neslihan’dan soruluyor. Ben de arada bir girip bir şeyler yapıyorum. Mutfakta değişik şeyler denemeyi seviyorum. Mutfakta patron Neslihan.” Ama Neslihan Atagül’ün son paylaşımları öyle demiyor.

“Şefim”

Neslihan Atagül, dün akşam yayınlanan “Aşkın Tarifi” dizisini desteklemek için eşinin dizide kullandığı aşçı şapkasını taktı ve Kadir Doğulu’ya “Şefim” diye seslendi. Bu durum, evde bu konuda bir karmaşa yaşandığına yönelik esprili yorumlara neden oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.