DOLAR 32,3819
EURO 34,6738
ALTIN 2.405,49
BIST 10.077,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Evde oynanabilecek en iyi Orta Çağ savaş oyunları Mount and Blade 2: Bannerlord öncelikle elde etmek üzere severek oynayacağınız Orta Çağ savaş oyunları bu listede…

20.04.2020
A+
A-

Mount and Blade serisinin son oyunu olan Bannerlord, tam sekiz senedir hayranların beklediği bir oyundu. Warband ile başlayan serüven, Bannerlord ile çok daha detaylı bir ayla gelmiş.

Şu lahza için kesin hatalar ve performans sıkıntıları yaşansa da, takriben bir sene daha sonra oyunun istikrarlı versiyonu bizlerle olacak. Bilmeyenler ya da merak edenler için, Bannerlord tıpkı Warband gibi mahvolmuş bir İmparatorluk olan Kalradya’nın yeni krallıkların mücadelesi üstüne yerleşmiş.

184 TL bedel 20 Android oyun ücretsiz oldu!

Eve kapandığımız bu günlerde toplam değeri 184 TL olan 20 adet ücretsiz Android oyun bu listede bir araya geldi. 

Oyunun başında tek başınıza at üzerinde bu mahvolmuş Kalradya İmparatorluğu‘ndan elinizde kalmış bir sandıkla beraber yolculuğunuza başlıyorsunuz. Warband’den ayrı olarak Bannerlord şehirlerin daha aktif kullanılabildiği bir yapı getirmiş. Şehirleri sadece savaştan düşenleri satış için değil ticaret yapmak için de kullanabiliyorsunuz.

Ticaret söylentileri üzerinden bir şehirden ucuza aldığınız malı diğer şehirde satarak para kazanmak muhtemel. Fakat yeniden anlatmak de yarar var. Bannerlord dünyasında para kazanmanın en iyi yolu savaş kazanmaktan geçiyor.

Kale kuşatmalarında, koçbaşı, mancınık gibi kuşatma aletlerini kullanabilmek gibi seçenekler de çok çekici. Oyunun şu an için en zor ve birazcık da olsa bıktırıcı yanı ise kendi krallığınızı kurmanın fazla baskı hale getirilmiş olması. Her ne kadar çekici bir tabi gibi gelse de, bir yerden sonradan oyunun yapay zekası krallığınızın güçlenmesini ciddi anlamda engelliyor.

Natürel ki oyunun henüz erken erişimde olması sebebiyle bu cins sorunların daha sonra aşılması muhtemel. gerçi Warband’a kıyasla, oyun içi dengelerin çok daha zor bir ayla getirildiği aşikar.Şu an fiyatı 149,99 TL olan oyuna buradan ulaşabilirsiniz.

1 2 3 4 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.