DOLAR 32,2106
EURO 35,0833
ALTIN 2.472,01
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Evde kör nokta kalmadı! – TP-Link Deco M5 TP-Link Deco M5 AC 1300 Mbps tahlil videosu ile karşınızdayız. TP link Deco M5 AC özellikleri ile …

18.06.2020
A+
A-

Evdeki internet ile ilgili en manâlı sorunlardan biri, modemin olduğu oda dışarıya internette yaşanan kopmalar. TP-Link’in bu ürünü de bütünüyle böyle sorunlar için ideal. Ürünü satın elde etmek için buraya ya da aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

Dilerseniz lafı daha artı uzatmadan sizleri bu analiz videosu ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

TP-Link Deco M5 AC 1300 Mbps özellikleri

Bütün kapsama için iyi bir Wi-Fi sistemi gerekiyor. TP-Link Deco M5 1300 Mbps özellikleri ile iyice bu sistem gereksinimlerini karşılıyor. M5, Bütün ağı çevrimiçi tehditlere aleyhinde koruyabilir. Hem koruma, güvenlik ve çabuk kablosuz bağlantı için HomeCare sunuyor. Kablosuz hür sunmasından nedeniyle da manâlı bir fayda sağlıyor.

Sistemi kurmak için mobil uygulamayı indirmek gerekiyor.

Ortalama yönlendiriciler, WiFi sinyalini tüm yönlere gönderecek biçimde tasarlanır, fakat sinyal defalarca bütün odalara ulaşmaz.Menzil artırıcılar, kapsama alanını genişletir, fakat içerisinde yolunuzu bulmanızı gerektiren fazla sayıda ağ oluşturur Deco M5, yönlendiricinizin yerini elde etmek üzere birlikte çalışan birkaç ünite kullanır ve bütün odalarda sürekli WiFi yaratır.

bu arada Deco’nun tek cihazda üç ayrı özelliği barındırdığını belirtelim. Bunlar; aralıksız kapsama alanı, virüse karşı koruma ve ebeveyn kontrolleri.

Cihazın en manâlı faydası düşük sinyal gücünün olduğu alanları ortadan kaldırmak. Bizim incelediğimiz mahsul 3’lü set ile birlikte geliyor. Bu da bilhassa büyük evlerdeki internet sorununu ortadan kaldırıyor. Deco M5, 100 adet cihaza kadar internet paylaşıma ihtimal sağlıyor. Bu da sadece evde değil, işyerinde de kullanılabilir olduğu anlamına geliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.