DOLAR 32,3405
EURO 34,9270
ALTIN 2.390,35
BIST 10.204,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Evde Çalışırken Zayıflamak İsteyenlere: Xiaomi Walkingpad Alternatifi Katlanabilir Koşu ve Yürüyüş Bantları

07.07.2021
A+
A-

Evde spor yapmak zordur. Dar bir alanda yeterince enerji sarf etmek için ayrıca bir enerji sarf etmek gerekiyor. Neyse ki Xiaomi Walkingpad gibi katlanabilir koşu bantları bu konuda imdadımıza yetişiyor ve ufak bir alanda yeterli kardiyo yapabilmemizi sağlıyor. Xiaomi Walkingpad ve benzeri koşu bantları, eski tip koşu bantlarına göre çok daha az yer kapladıkları için daha pratik bir kullanım sunuyorlar. 

Xiaomi Walkingpad gibi ürünlerin kıymetini, pandemi nedeniyle eve kapanmak zorunda kaldığımız günlerde anladık. Artık biraz daha özgür bir şekilde dışarı çıkabiliyoruz ancak evimizi gerçek bir yaşam alanına dönüştürmek için bu tür spor aletlerini evde kullanmaya da alışmalıyız. Evde spor yapmayı sevenler için Xiaomi Walkingpad benzeri katlanabilir koşu bantlarından oluşan bir liste hazırladık ve ürünlerin öne çıkan özelliklerinden bahsettik.

Xiaomi Walkingpad benzeri katlanabilir koşu bantları:

Xiaomi Urevo U1 Koşu Bandı / 2140 TL Proforce Yürüme Bandı / 3500 TL Hattrick Expert Pro Yeni Nesil Koşu Bandı / 7299 TL Seven Sport Tech Katlanabilir Koşu Bandı / 7499 TL Runpad Katlanabilir Koşu Bandı / 8499 TL Magicbelle Yürüyüş Pedi / 8765 TL

Bant demek için bile çok ince: Magicbelle Yürüyüş Pedi

Magicbelle Yürüyüş Pedi

Fiyatı: 8765 TL

Ürünün adı Magicbelle Yürüyüş Pedi çünkü bant demek bile bu ürün için fazla kaba olabilir. Magicbelle Yürüyüş Pedi yalnızca 31 kilogram ağırlığında ve yerden yüksekliği yaklaşık 13 cm. İkiye katladığınız zaman pedin uzunluğu 85 cm oluyor ancak açtığınız zaman gerçek bir koşu bandı uzunluğu elde ediyor ve dilediğiniz gibi koşu ya da yürüyüş yapabiliyorsunuz. 746 W enerji ile çalışan ürünün Gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilediğiniz gibi kullanabildiğiniz destek panelleri: Runpad Katlanabilir Koşu Bandı

Runpad Katlanabilir Koşu Bandı

Fiyatı: 8499 TL

Runpad Katlanabilir Koşu Bandı tam olarak ikiye katlanmıyor ancak o göstergelerin olduğu hantal bölümü bant hizasına yerleştirerek yalnızca düz bir parça olarak saklayabilmenizi sağlıyor. Dilerseniz yürüyüş ya da koşu sırasında destek almanız için özel olarak tasarlanmış alüminyum destek panellerini takarak çok daha güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Saatte 8 km hız yapabilme kapasitesine sahip ürün bluetooth hoparlör desteği de sunuyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Ultra sessiz ve güçlü motor: Seven Sport Tech Katlanabilir Koşu Bandı

Seven Sport Tech Katlanabilir Koşu Bandı

Fiyatı: 7499 TL

Seven Sport Tech Katlanabilir Koşu Bandı dikkat çeken bir tasarım yapısına sahip. Xiaomi Walkingpad ile klasik bir koşu bandı arasında kalmış bu tasarım, yine de çok daha ergonomik bir kullanım alanı sunuyor. Şok emici bant ve acil durum mandalı gibi özelliklerle son derece güvenli. Ultra sessiz çalışan motoru sayesinde komşularınızı rahatsız etmeden koşu ya da yürüyüş yapabilirsiniz. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Beklenenden çok daha yüksek performans: Hattrick Expert Pro Yeni Nesil Koşu Bandı

Hattrick Expert Pro Yeni Nesil Koşu Bandı

Fiyatı: 7299 TL

Hattrick Expert Pro Yeni Nesil Koşu Bandı da gösterge paneli katlanabilen ürünler arasında. 34 kilogram ağırlığa sahip olan ürünü dilediğiniz gibi taşıyabilirsiniz. 3 Hp motor gücü ise beklenenden çok daha yüksek bir performans sunuyor. Gösterge panelinde standart koşu bantları ile aynı özellikleri sunan Hattrick Expert Pro Yeni Nesil Koşu Bandı ayrıca bluetooth desteği de sunuyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Uzaktan kumanda ile dilediğiniz gibi kontrol edin: Proforce Yürüme Bandı

Proforce Yürüme Bandı

Fiyatı: 3500 TL

Proforce Yürüme Bandı katlanmıyor ancak katlanmaya da ihtiyaç duymuyor. Çünkü bu koşu bandının gösterge paneli, bant ile aynı hizaya yerleştirilmiş durumda. Uzaktan kumandası sayesinde çok daha keyifli bir kullanım sunuyor. 28 kilogram ağırlığa sahip olan ürünün yerden yüksekliği ise yalnızca 5 cm. İnce göründüğüne bakmayın, 100 kilograma kadar olan herkes bu bant üzerinde rahatça yürüyüş ya da koşu yapabilir. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Xiaomi Walkingpad alternatifleri arasında öne çıkıyor: Xiaomi Urevo U1 Koşu Bandı

Xiaomi Urevo U1 Koşu Bandı

Fiyatı: 2140TL

Xiaomi Walkingpad alternatifi olarak sunabileceğimiz en iyi ürünlerden biri yine Xiaomi tarafından geliştirilmiş Urevo U1 Koşu Bandı. Ürünün Walkingpad modelinden farklı ise katlanamıyor olması. Ancak katlanmaya da ihtiyaç duymuyor çünkü oldukça ince olan ürün, gösterge panelini de bant ile aynı hizada sunuyor. Saatte 11 kilometre hız yapabilme kapasitesine sahip olan koşu bandı, 42 cmlik oldukça geniş bir yürüme ve koşma alanı sunuyor. Ürünün gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Xiaomi Walkingpad benzeri ürünler listesi biraz kısa çünkü piyasada gerçek anlamda katlanabilir olan ve ince bir bant sunan ürünlerin sayısı şimdilik oldukça az. Ancak ilerleyen zamanlarda bu teknolojinin daha da gelişeceği ve yaygınlaşacağı düşünülüyor. Listemizdeki ürünlerin fiyatları, farklı alışveriş sitelerinde yer alan farklı kampanyalara göre değişiklik gösterebilir. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.