DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Ev yapımı bu tarif ile elektriklenmiş saç görüntüsüne son verin

18.12.2020
A+
A-

Spreyin bileşenleriABONE OL

Spreyin bileşenleri

Aloe vera, saçınızı nemlendirmede ve hacim kazandırmada büyük bir rol oynar. Aloe vera, vitaminler, mineraller ve enzimler açısından zengindir. Saçın kütikülünü kapatan ve nemin dışarı çıkmasını önleyen bir yumuşatıcıdır.

Gül suyu, saçınıza parlaklık katar ve biraz “saç parfümü” etkisi yaratır. Gül suyunu yüzünüze veya güneş yanığı olan herhangi bir bölgeye püskürtebilirsiniz.

Hindistan cevizi yağının saçınız için pek çok kullanım şekli vardır. Hindistan cevizi yağı saçı nemlendirir ve besler.

Malzemeler

Malzemeler

2 yemek kaşığı aloe vera jeli (taze veya mağazadan satın alınmış), 1-2 çay kaşığı fraksiyone hindistancevizi yağı ve 1/2 su bardağı gül suyu.

Aloe vera, hindistancevizi yağı ve gül suyunu küçük bir kapta karıştırın. Birleştirmek için çırpın. Bir huni yardımıyla karışımı bir sprey şişesine aktarın.

Taze aloe vera kullanıyorsanız 3-4 gün, mağazadan satın alınmış aloe kullanıyorsanız 7-10 gün buzdolabında saklayabilirsiniz.

Nasıl kullanılır

Nasıl kullanılır?

Saçınızı her zamanki gibi yıkayın ve şekillendirin. Bir havluyla kurulayın ve karışıklıklardan kurtulmak için saçınızı tarayın.

Kabarma önleyici spreyi nemli saça sıkın, ardından tekrar tarayın. Saç tipinize bağlı olarak daha fazla veya daha az sprey kullanmaktan çekinmeyin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.