DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C

Ev sahiplerine savaş açan Pucca kendisine Bipolar teşhisi konduğunu açıkladı

Son günlerde ev sahipleriyle yaşadığı polemiklerle gündemden düşmeyen ve kirasını ödemediği, evi mahvettiği iddia edilen Pucca (Selen Pınar Işık), bu kez kendisine bipolar teşhisi konduğunu açıkladı.

14.02.2024
A+
A-

Birkaç gün önce kirasını ödemediği iddialarıyla adından söz ettiren ve ardından eski ev sahibi Tuba Ünsal‘la da polemik yaşayan fenomen ve yazar Pucca, “Uzun zamandır mental olarak çökmüştüm, çoğunuz biliyorsunuz” diyerek sağlık raporunu paylaştı.

“BUNU AÇIKLAYIP AÇIKLAMAMA KONUSUNDA KARARSIZ KALDIM”

Kendisine “Bipolar duygulanım bozukluğu” teşhisi konduğunu duyuran Pucca, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Burada sadece beni seven insanlar olduğunu düşünerek paylaşım yapacağım. Uzun zamandır mental olarak çökmüştüm, çoğunuz biliyorsunuz. Bunu açıklayıp açıklamama konusunda da kararsızım aslında sonra üstüme yapışıp her konuda ‘Bunu kullanabilirler mi?’ diye düşünüyorum. Ama benim gibi insanlarla da konuşup neler yapabiliriz ya da yapabilirim? Birbirimizi destekler miyiz? Belki işe yarar. Ben en fazla gerizekalıyım diye düşünürken Bipolar teşhisi konuldu. Üzgün müyüm, bazı şeylerin nedeni netleşti mi? Ne hissettiğimi bilmiyorum. İç içe geçmiş başka mental sorunlarımla keşke daha önce tedaviye başlasaymışım diyorum. Neyse öyle işte… Arada burayı not defteri gibi kullanırım, derdimi anlatırım. Bir de Marilyn de Bipolardı. Keşke kendimi bu kadar özdeştirmeseymişim.”

“EVİMİ MAHVETTİ’ DEMEK AZ KALIR”

Ünsal, “Evimi mahvetti’ demek az kalır” sözleriyle Pucca’nın kirasını ödemediğini iddia eden ev sahibi Jale Tuncer’e destek vermişti.

“Burada sessiz kalsam haksızlık olacak. Pucca/Pınar yıllarca benim de kiracımdı” diyen Ünsal, “Evimi mahvetti demek az kalır sanırım yaşadığı tüm travmaların cezasını eve kesti o kadar kötüydü durum. Aylarca kira ödemedi, haber bile vermeden evi boşalttı. O zaman bu konunun konuşulmasını istemediğim için sustum sanki tacize uğrayan kadının kendini suçlu hissetmesi gibi… Bugün haberleri görünce yazmak istedim…” açıklamasında bulundu.

EV SAHİPLERİNE SAVAŞ AÇTI

Öte yandan irasını ödemediği iddiasıyla ev sahibi Jale Tuncer ile mahkemelik olan fenomen ve yazar Pucca’ya bir suçlama da ünlü oyuncu Tuba Ünsal’dan gelmişti.

“KEMİKLERİM AĞRIDI”

“Yasal hakkımı kullanacağım” diyen Pucca, Tuba Ünsal’a şu sözlerle yanıt verdi:

“Aaaaa! yeter iyice vurun abalıya yaptınız! Yıllarca oturmuşum yalanını geçtim, zaten o evde hamile kaldım, son 3 ayında da taşındım. Hamileliğim yıllarca sürecek değil herhalde. Çıkacağımız tarihi de söyledik kendisi bizden sözleşme bitimine kadarını istedi. Depozitoya sayıldı. Çıkma nedenimiz de ev rutubet içindeydi ve ağrımayan kemiğim kalmamıştı. Köpeklerimizden de herkes şikayetçiydi. Bir de neden sadece ben? kusura bakmayın da ben tek başıma mı yaşadım? oh ne güzel ya partilerinize çağırıp, paylaşım isterken bu konu yoktu da şimdi mi geldi aklınıza. Bin tane derdim var başımda, sessiz kalmamın bir nedeni var elbet… onu da günü gelince öğreneceksiniz ama zorluyorsunuz artık. Ben bugünleri de atlatırım ama emin olun. Bir de madem bu kadar muzdaribtiniz o halde yasal hakkınızı kullansaydınız, varsa öyle bir hak iddianız yine kullanabilirsiniz, çünkü ben yasal haklarımı hepinize karşı sonuna kadar kullanacağım emin olun!”

NTV

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.