DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Ethereum Eski Danışmanı Steven Nerayoff’un Tazminat Davası

Eski Ethereum danışmanı Steven Nerayoff’un açtığı tazminat davası hakkında detaylı bilgilere ulaşın. Ethereum’un eski danışmanı ile ilgili son gelişmeleri buradan takip edin.

10.04.2024
A+
A-

Ethereum’un eski danışmanı Steven Nerayoff, ABD hükümetine karşı yaklaşık 9.6 milyar dolarlık tazminat davası açtı. Nerayoff, hükümetin kendisine karşı yanlış suçlamalarda bulunduğunu iddia ediyor. Ayrıca bazı hükümet ajanlarının kendisini gasp suçundan yargılamak için kasıtlı olarak delil ürettiklerini ileri sürüyor.

Steven Nerayoff’un Tazminat Talebi

Steven Nerayoff'un Tazminat Talebi

Steven Nerayoff ve hukuk ekibi, Nerayoff’un 2019-2023 arasında federal müfettişlerin kötü muamelesine maruz kaldığını söylüyor. Ayrıca, Steven Nerayoff’a karşı yanlış suçlamalarda bulunulduğunu ileri sürüyor. Bu bağlamda, ABD hükümetine karşı 9,6 milyar dolarlık kişisel tazminat talep ediyor. SF-95 dosyasına göre Nerayoff ayrıca, bazı hükümet ajanlarının kendisine yöneltilen suçlamaların asılsız olduğunu bilmelerine rağmen, kendisini gasp suçundan yargılamak için kasıtlı olarak delil ürettiklerini belirtiyor.

Steven Nerayoff’un Hükümetle Mücadelesi

Eleanor Terrett ayrıca, Steven Nerayoff’un federal suçlamasının “önyargılı” olarak reddedilmesine rağmen, hukuk ekibinin iddiayı sürdürmek için girişimlerine ve itibarına yeterince zarar verildiğini düşündüğünü vurguluyor. Bu da Ethereum eski danışmanının davasını hükümete karşı yeterince güçlü hale getiriyor. Steven Nerayoff Ethereum’un ilk günlerinde hız kazanmasında önemli bir rol oynadı. Buna rağmen Nerayoff, hem düzenleyiciler hem de Ethereum liderliği ile sürekli olarak mahkemelik oldu.

Steven Nerayoff’un Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin ve babası Dmitry Buterin’in planladığı karakter suikastı girişiminin hedefi olduğunu iddia etmesi ve bu suçlamalardan temizlenmesi, sektörde büyük yankı uyandırdı. Yine de sonunda tüm şantaj suçlamalarından temize çıktı. Nerayoff ayrıca düzenleyicilerin Ethereum’a özel muamele yaptığını iddia etti ve bu durumu sektörde “ETHGate” olarak adlandırdı. Kripto topluluğu bu dava sürecinin sonucunun nereye varacağını merakla bekliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.