DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Ethereum Balinaları Artan Değerine Güveniyor

Ethereum balinaları, kripto para birimi Ethereum’un artan değerine güvenerek yatırımlarını artırıyor. Ethereum balinalarının piyasaya etkisi ve stratejileri hakkında detaylı bilgi.

23.04.2024
A+
A-

Son zamanlarda düşüş eğiliminde olan Ethereum’da büyük bir yükseliş olup olmayacağı merak konusu olurken, balinalar ETH biriktirmeye devam ediyor. FTX ve Alameda Research, önemli fiyat düşüşlerinden önce ETH transferi yapsa da, yine de Coinbase ve Binance’e yaklaşık 14,4 milyon dolar değerinde altcoin ETH yatırdı.

Ethereum Balinaları Artan Değerine Güveniyor

Nisan ayının başından bu yana Justin Sun ve diğer balinalar da Ethereum alımlarını hızlandırdı. Lookonchain’in verilerine göre Justin Sun etiketli bir adres ve üç balina adresi Binance’ten toplamda yaklaşık 91,8 milyon dolarlık Ethereum alımı yaptı.

Ethereum Balinaları Artan Değerine Güveniyor

Meme Coin Yatırımlarında Dikkat Çeken Kazançlar

Meme Coin Yatırımlarında Dikkat Çeken Kazançlar

Lookonchain’in onchain verilere dayandırdığı bilgilere göre bir kripto balinası, Solana ekosistemindeki memecoinlerden MANEKI’yi satın alarak büyük bir kazanç elde etti. Balina, 110 bin dolarlık MANEKI’yi sadece üç saatte 8.72 milyon dolara dönüştürdü. Balina, MANEKI tokenlerinin toplam arzının %11.51’ini satın alarak büyük bir risk almış olsa da, bu risk ona büyük bir kazanç sağladı.

Lookonchain’in başka bir tweet’ine göre ilginç başka bir balina dikkat çekti. Analiz şirketi, yatırımcının hikayesini paylaştı. Bu yatırımcı, Solana ekosistemindeki memecoin’lerden biri olan BOME’ye yaptığı yatırımla büyük bir kazanç elde etti. 300 SOL’e (yaklaşık 110.000 dolar) aldığı BOME’yi 6.795 SOL’e (yaklaşık 1.23 milyon dolar) satarak kazancını 11 katına çıkardı.

Daha da ilginci olan, yatırımcı Binance’ın BOME’yi listeleyeceğini duyurduktan sonra, başka bir borsadan 3.000 SOL daha BOME satın alarak Binance’a transfer etti. Bu hamlesi, BOME fiyatının Binance’da daha yüksek olması nedeniyle muhtemelen daha fazla kazanç sağlamayı hedefliyordu.

Ancak bu yatırımcının her zaman şanslı olmadığı görülüyor. Lookonchain’in paylaştığı bilgilere göre, aynı yatırımcı 4 saat önce FOMO (Fear Of Missing Out – Kaçırma Korkusu) nedeniyle yüksek fiyattan 100 SOL’e ANSOM satın aldı. Fakat ANSOM fiyatındaki düşüş nedeniyle bu yatırımını zararla kapatarak 46.13 SOL kaybetti.

Lookonchain, aşağıdaki görseli paylaşarak bu yatırımcının son 5 ayda yaklaşık 60 farklı coin ile işlem yaptığını ve kazanma oranının %33’ün altında olduğunu belirtiyor. Bu örnek, memecoin ticaretinin yüksek riskli olduğunu ve şans faktörünün önemli bir rol oynadığını vurguluyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.