DOLAR 32,2050
EURO 35,0386
ALTIN 2.471,55
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 23°C

ETH ve STX Coin Güncellemeleri

ETH ve STX Coin güncellemeleri ile ilgili en son haberleri ve gelişmeleri buradan takip edin. Kripto para dünyasındaki son trendleri kaçırmayın!

01.05.2024
A+
A-

Ceffu, son zamanlarda Binance’e 11,13 milyon dolar değerinde 3.851 ETH yatırdı. Bu transferle birlikte Ceffu, 8 saat içinde 3.851 ETH ve 41,75 milyon dolarlık stablecoin transferi gerçekleştirdi. Ayrıca toplamda 55,68 milyon dolarlık token varlıklarını Binance’e aktardı.

Diğer bir gelişme olarak, Justin Sun’a bağlı iki adres, Binance’den USDT çekmeye başladı. Toplamda 67,65 milyon USDT transfer edilirken, bu miktarın 30,37 milyonu JustLend’e geri yatırıldı.

Stacks (STX Coin) Güncellemesi

Stacks (STX Coin) projesi, “Nakamoto” yükseltmesini tekrar ertelediğini duyurdu. Geliştiriciler, daha gelişmiş imzalayıcı esnekliği ve kurtarma yeteneklerine ihtiyaç duyduklarını belirterek sekiz haftalık ek bir geliştirme süreci gerektiğini açıkladı. Yeni işlevin kodunun 15 Temmuz’da tamamlanması planlanırken, aktivasyonun 28 Ağustos’ta başlatılması hedefleniyor.

Ayrıca, Binance Labs, Movement Labs’a yatırım yaptığını açıkladı. Movement Labs, akıllı sözleşme güvenliğini ve paralelleştirmeyi zero-knowledge rollups yoluyla entegre eden bir Blockchain ağı projesidir. Diğer yandan, PoW AI platformu Qubic, v1.201.0 sürümünü yayınlayarak node operatörlerine manuel olarak yükseltme gerektiğini bildirdi.

Polkadot ekosistemi DeFi protokolü Acala ise yeni bir teknoloji yol haritası yayınladı ve Sinai Upgrade yükseltmesini başlattı. Bu yükseltme, multi-chain entegrasyonu, gelişmiş DeFi erişilebilirliği, güçlü yönetişim, aSEED itfa standartları ve adil çerçeve oluşturma gibi önemli iyileştirmeleri kapsıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.