DOLAR 32,3832
EURO 34,7182
ALTIN 2.403,38
BIST 10.105,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Essential Phone 2 bekleyenlere kötü haber!

25.05.2018
A+
A-

Son iddialara göre Andy Rubin, Essential Phone 2 projesini tamamen çöpe atmış durumda. Ayrıca, Rubin’in kurucusu olduğu şirketi de satışa sunma planları yaptığı söyleniyor. İlk ürün çeşitlerini geliştirmek için şirketin 100 milyon dolar harcadığı tahmin ediliyor. Bu ürünler ise sadece çeşitli renk seçenekleri de sunulan orijinal Essential Phone ve 360 derece modüler kamera aksesuarı olarak karşımıza çıkıyor.

Essential Products satışının ise eksiksiz bir şekilde yapılacağı ileri sürülüyor. Yani patentler, ürünler ve mühendislik deneyimi bu satışın içerisinde yer alacak. Şirketin potansiyel alıcılar için araştırmalara başlamış olduğu da notlar arasında.

Bir diğer olasılık olarak ise şirketin başka bir cihaz üreticisi ile iş birliğine gitmesi. Bu sayede şirketin Essential markası altında yeni bir akıllı telefon ile karşımıza çıkması da mümkün olabilir. Şu an için şirketin Foxconn ve Hon Hai Precision Industry Co. ile birlikte çalıştığını belirtelim.

Essential Phone satışlarda hezimete uğradı!

Android’in babası Andy Rubin tarafından büyük ümitlerle piyasaya sürülen Essential Phone için 2017 yılında işler hiç de iyiye gitmedi.

İlk çıkışında 699 dolar fiyat etiketi olan akıllı telefon sadece 20 bin adet satabilmişti. Daha sonra cihaz 200 dolar daha ucuza satılmaya başlamış olsa da cihazın sadece 150 bin adet sattığı tahmin ediliyor. Kamera kalitesinin de sürekli şikayet konusu olduğu cihaz için birçok firmware sunulsa da sorunların hala devam ettiği görülüyor. Essential ise bu konuda açıklama yapmaktan kaçınıyor.

Bakalım, Essential Products ve Essential Phone 2 hakkında önümüzdeki günlerde ne gibi gelişmeler olacak?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.