DOLAR 32,3808
EURO 34,6083
ALTIN 2.388,38
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Esra Erol Programında Dadı Meryem’in Şaşırtıcı İtirafı

Esra Erol Programında Dadı Meryem’in şaşırtıcı itirafını izlemeye hazır olun! Meryem, programda beklenmedik bir gerçeği açıklıyor. Bu heyecan dolu anları kaçırmayın!

04.04.2024
A+
A-

ATV ekranlarında Esra Erol‘un sunumuyla ekrana gelen gündüz kuşağı programında dadı Meryem’le ilgili gerçek hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri şaşkına çevirdi. Esra Erol canlı yayında “Dün gece ihbar hattına bir mesaj geldi. Sen bir konuyla ilgili cezaevine girip çıkmışsın” diyerek dadı Meryem’e işlediği suçu sordu.

Mehmet Altun’un Eşiyle Barışma Çabası

Bu hafta programa katılan Mehmet Altun, ayrı olduğu 6 yıllık eşiyle barışmak istediğini belirterek Esra Erol‘dan yardım istedi. Karısını 15 kez aldattığını itiraf eden Mehmet Altun, evliliğin bitme noktasına gelmesinin sorumlusu olarak kayınpederini gösterdi.

Dadı Meryem’in Şaşırtıcı Geçmişi

Cezaevine girdiğini kabul eden Meryem, “Cinayet suçundan 9 yıl yattım” açıklamasıyla herkesi şoke etti. Erol, olayın detaylarını anlatarak “8 yaşındaki Hasret, gömülü halde bulundu. Jandarma kendi aramalarında ıslak zeminde köpeklerle araştırma yapıyorlar. Kullanılmayan bir binada gömülü halde bulunuyor” ifadelerini kullandı.

“Geçmişte işlemiş olduğun cinayette mağdur olan kim? 8 yaşında bir kız çocuğu. Sen bu olaydan sonra çocuklara yaklaşmamalısın” dediğinde stüdyo buz kesti. Dadı Meryem ise “O olay olduğunda ben 16 yaşındaydım. Kazayla ilgili olan bir durum” diyerek kendini savundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.