DOLAR 32,3516
EURO 34,8442
ALTIN 2.391,53
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Esra Elönü’den Bülent Arınç’a çok sert sözler

12.05.2020
A+
A-

Esra Elönü’nün Ülke TV’de sunduğu ‘Arafta Sorular’ programına katılan Sevda Noyan, canlı yayında “15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Bizim aile 50 kişiyi götürür. Biz çok donanımlıyız maddi maneviyat. Bizim sitede halen 3-5 kişi var, benim listem hazırlanmış” sözleriyle infial yaratmıştı.

TBMM eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, Sevda Noyan hakkında, “Bunlar yüzünden halk müziği başörtüsünden dehşet edecek” ifadelerini kullanmıştı. Arınç, Esra Elönü’den de “ara sıra beni korkutur” demişti.

O sözlere Esra Elönü’den cevap geldi.

Esra Elönü’nün Bülent Arınç’a cevabı “Konuşan maklube tepsisi Arınç’ın canlı istifrasını gördüm. Pensilvanya ceketiyle yamadığı avukatlık cübbesini giysin kendi adamlığını yargılasın. Ben kendisini korkutuyorsam ne büyük şeref, söylemindeki ucuzluk da şimdiye dek gösterdiği tırsmışlığın siyasi CV’sidir.

Erdem ve izan çölü ruhunuzun hastalığı kibrinizin vesikalığıdır. Bakalım ilahi mahkemede kimin cübbesini giyeceksiniz. Zavallıca gündeme tutunma çabalarınızla eğlenmeye devam edin. Daha yazacak fazla şey var lakin sizin seviyenizin olduğu yerlerde tel çekmiyor mazur görünüz.

Ne demiştim tercih ardından, oy sandıklarını yok adam sandıklarımızı konuşalım. Konuşuyoruz işte.

Siz gerçekten her şeyi biliyorsunuz. Sizi eleştirenlere karşısında o tevazu görünümlü taramalı dilinizi kullanıyorsunuz ama onurlu milleti tarayan şerefsizleri benzer öfke ve öfkeyle kınadığınıza şahit olmadım. Neden?

Fazilet Durağının önüne 45 kişilik yalanı park etmişler otobüs yanaşamıyormuş” şeklinde oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.