Espanyol 3-2 Mallorca: 10 Kişiyle Direnen Ev Sahibi, Vedat Muriqi İki Gol Elde Etti
Espanyol 3-2 Mallorca: Ev sahibi, 10 kişiyle direndi; Vedat Muriqi iki golle yıldızlaştı. Heyecan dolu maç özeti.
Espanyol, La Liga 4. haftasında Mallorca ile karşılaştı ve sahadan 3-2 galip ayrıldı. Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip, 20. dakikada Pere Milla ve 34. dakikada Roberto Fernandez ile öne geçti. Vedat Muriqi ise konuk ekip adına 45. dakikada penaltı golüyle farkı bire indirdi.
Maçın ilk yarısı sonucu 2-1 iken, 45+3. dakikada Pere Milla kırmızı kart görerek Mallorca için büyük bir darbe oldu. Muriqi ikinci kez sahneye çıkarak 65. dakikada skoru 2-2’ye taşısa da maçın kalan bölümünde dengeler bozulmadı.
81. dakikada Espanyol adına Kike Garcia takımını öne geçiren golü kaydetti ve maç 3-2 sonuçlandı.
Puan Durumu ile Espanyol yenilgisiz yoluna devam ederek 10 puanla 3. sıraya yükseldi. Mallorca ise 1 puanda kaldı ve 19. sırada yer aldı.