DOLAR 32,3615
EURO 34,7672
ALTIN 2.396,20
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Eski sevgilisini öldüren futbolcu kim? Futbolcuya ne ceza verildi?

İtalya’nın kuzeyindeki Bologna’da 23 Ağustos 2022’de yaşanan olayda Matteuzzi Padovani’nin kendisini takip ve tehdit ettiğini söylemiş ve bu durumdan rahatsızlık duyduğunu açıklamıştı. Fakat takıntılı adam Ağustos’ta kadının Dell’Arcoveggio Caddesi …

13.02.2024
A+
A-

İtalya’nın kuzeyindeki Bologna’da 23 Ağustos 2022’de yaşanan olayda Matteuzzi Padovani’nin kendisini takip ve tehdit ettiğini söylemiş ve bu durumdan rahatsızlık duyduğunu açıklamıştı. Fakat takıntılı adam Ağustos’ta kadının Dell’Arcoveggio Caddesi’ndeki evinin yakınlarındaki bir bahçede eline aldığı bahçe eşyası ile kadına saldırdı. Eski sevgilisini öldüren futbolcu kim? Futbolcuya ne ceza verildi?

FUTBOLCU KİM?

2022 yılında futbol kariyerini bitiren 28 yaşındaki eski İtalyan futbolcu Giovanni Padovani’nin 56 yaşındaki eski sevgilisini bahçe ekipmanıyla vahşi bir şekilde öldürmesine ilişkin dava dün görüldü. Padovi’ye müebbet hapis cezası verildi. İtalya’nın kuzeyindeki Bologna’da 23 Ağustos 2022’de yaşanan olayda Matteuzzi Padovani’nin kendisini takip ve tehdit ettiğini söylemiş ve bu durumdan rahatsızlık duyduğunu açıklamıştı. Fakat takıntılı adam Ağustos’ta kadının Dell’Arcoveggio Caddesi’ndeki evinin yakınlarındaki bir bahçede eline aldığı bahçe eşyası ile kadına saldırdı. Kadın feci şekilde can verdi.

MÜEBBET HAPİS CEZASI VERİLDİ

Giovanni Padovani’nin davası dün görüldü. İtalyan yargısı hem kadını takip ettiği hem de öldürdüğü için Padovani’ye müebbet hapis cezası verdi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler.com

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.