DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Eski MASAK Başkan Yardımcısı Başak’tan “Seçil Erzan Fonu’na yatırılan paralar nerede” sorusuna yanıt

Haberler.com YouTube kanalına konuk olan Eski MASAK Başkan Yardımcısı Dr. Ramazan Başak, Seçil Erzan Fonu davası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Paraların nerede olduğuyla ilgili açıklamaların kendisini tatmin etmediğini söyleyen Başak, “Bu paraların bir bölümünün gayrimenkulde, önemli bir bölümünün ise nakit olarak yurt dışında park ettirildiğini düşünüyorum” dedi.

18.12.2023
A+
A-

Eski MASAK Başkan Yardımcısı Dr. Ramazan Başak, Haberler.com’da Melis Yaşar’ın sorularını yanıtladı. Başak, Türk futbolunun ünlü isimlerinin karıştığı Seçil Erzan Fonu davasıyla ilgili yorumlarda bulundu. Başak, fona yatırılan paraların büyük çoğunluğunun yurt dışında bekletiliyor olabileceğini belirtti.

“PARALARIN NAKİT FORMUNDA BİR YERLERDE PARK ETTİRİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM”

Gündeme damga vuran Seçil Erzan Fonu davasında kamuoyunun en merak ettiği konulardan biri de yatırılan paraların nerede olduğu… Davayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Eski MASAK Başkan Yardımcısı Dr. Ramazan Başak, “Fona yatırılan paralar nerede” soruya şöyle yanıt verdi; “‘Ben yüksek faizle verdim, hepsi buharlaştı’ açıklaması beni çok fazla tatmin etmiyor. Ben bir bölümünün yatta, katta, villada, önemli sayılabilecek bir bölümünü de nakit formunda bir yerlerde park ettirildiğini düşünüyorum. Nerede park ettirilebilir? Yurt içinde de olabilir ama muhtemeldir ki yurt dışında. Çünkü o 3 kişi dediğimiz para taşıyan kişilerin yurt dışına gidiş gelişleri çok fazla; özellikle Bulgaristan’a.. Bunlar hep inceleme sonucunda ortaya çıkabilecek.”

“ÇANTACILARIN YURT DIŞINA GİRİŞ-ÇIKIŞLARI VAR”

“Seçil Erzan’ın yurt dışı bağlantısı ne olabilir?” sorusunu da yanıtlayan Başak, “Kendisinin yurt dışına gidip geldiğiyle ilgili bir bulgu yok şu ana kadar ama o çantacı diye tabir edilen parayı getir-götür yapan insanların yurt dışına giriş-çıkışları var. Dolayısıyla o kişiler mutlaka sorgulanacak” dedi.

Kaynak: Haberler.com / Hukuk

Haberler.com

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.